ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Από τη Σκόπελο η 69χρονη που δολοφονήθηκε για μια τηλεόραση

από-τη-σκόπελο-η-69χρονη-που-δολοφονήθηκ-749687

Ξανά στην ανακρίτρια τα δύο αδέλφια για το φόνο της γιαγιάς τους

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου πέρασαν για δεύτερη φορά τα δύο αδέλφια ηλικίας 26 και 29 ετών που κατηγορούνται για το θάνατο της 69χρονης γιαγιάς τους, Ουρανίας Γερολύμου, στις αρχές του Νοέμβρη, προκειμένου να δώσουν συμπληρωματική απολογία.

Η γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο από πολλαπλά χτυπήματα στο κούτελο, στο κεφάλι και στη θωρακική χώρα για μια τηλεόραση!

Η 69χρονη Ουρανία Γερολύμου καταγόταν από τη Σκόπελο όμως, όλη της τη ζωή την πέρασε στη Ρόδο όπου παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδιά, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ροδιακής».

Βρέθηκε νεκρή δίπλα από το κρεβάτι που κοιμόταν το πρωί της 4ης Νοεμβρίου 2014 στο σπίτι της στη Ρόδο. Κάθε πρωί και κάθε βράδυ, την επισκέπτονταν γειτόνισσά της, με την οποία συνομιλούσαν και περνούσε η ώρα τους. Στο διπλανό σπίτι διέμενε η 29χρονη εγγονή της η οποία και το πρωί της μοιραίας μέρας, όταν είδε ότι η 69χρονη καθυστέρησε να βγει έξω, πήγε στο σπίτι της να δει τι συμβαίνει. Τότε την αντίκρισε ξαπλωμένη δίπλα από το κρεβάτι της, ανάσκελα και σκεπασμένη με σεντόνι και ένα μαξιλάρι, γεμάτο με αίματα!

Η 29χρονη κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία. Την επόμενη μέρα συνελήφθησαν ο 26χρονος εγγονός και η 29χρονη αδελφή του ως οι δράστες της στυγερής δολοφονίας, η οποία φέρεται να έγινε για μία τηλεόραση και 100 ευρώ που αφαιρέθηκαν από το σπίτι της 69χρονης. Στην ίδια υπόθεση κατηγορούνται και άλλα δύο άτομα 23 και 21 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των δύο εγγονών βρέθηκαν στο μεν σπίτι της 29χρονης ένα γυναικείο παντελόνι με εμφανή κηλίδα άγνωστης σύνθεσης και στο σπίτι του 26χρονου ένα περίστροφο παλαιού τύπου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου