ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εργα ύδρευσης στη Σκόπελο

εργα-ύδρευσης-στη-σκόπελο-754093

Ποσό 700.000 ευρώ στη ΔΕΥΑΣ για βελτιώσεις του εσωτερικού δικτύου

Εργα ύψους 700.000 ευρώ που αφορούν τη ΔΕΥΑ Σκοπέλου, περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης νήσων. Τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στο νησί, περιλαμβάνουν την αντικατάσταση τροφοδοτικών αγωγών οι οποίοι είναι παλιοί και πρέπει να αντικατασταθούν.

Πρόκειται, δηλαδή, για την αντικατάσταση των αγωγών που μεταφέρουν το νερό στις κεντρικές δεξαμενές, ενώ παράλληλα προβλέπονται βελτιώσεις του εσωτερικού δικτύου και στους τρεις οικισμούς του νησιού, δηλαδή Σκοπέλου, Νέου Κλίματος και Γλώσσας.

Μέχρι στιγμής έχουν δημοπρατηθεί τα δύο από τα οκτώ, συνολικά, έργα που προβλέπεται να πραγματοποιηθούν στη Σκόπελο μέσω του ΟΣΑΝ, τα οποία περιλαμβάνουν τη βελτίωση του δρόμου για την Ευαγγελίστρια και τα καλντερίμια της Σκοπέλου.

Στο μεταξύ, δεκάδες είναι τα προβλήματα του εσωτερικού δικτύου του νησιού, ενώ βασικό αίτημα ήταν και παραμένει η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου, στα σημεία όπου απαιτείται.

Η ΔΕΥΑΣ από την πλευρά της, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διευκολύνει τους καταναλωτές, δίνοντας τη δυνατότητα και σε όσους βρίσκονται σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ή διαμένουν στο εξωτερικό, να πληρώνουν τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΣ μέσω e-banking. Παράλληλα, έχει γίνει διακανονισμός για τους οφειλέτες, προκειμένου να εισπραχθούν από τη ΔΕΥΑΣ οι υποχρεώσεις τρίτων, που έχουν συσσωρευτεί επί σειρά ετών.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου