ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στη φάση της υλοποίησης η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αλόννησο

στη-φάση-της-υλοποίησης-η-βελτίωση-των-755674

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αλόννησο, μετά την έγκριση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Συγκεκριμένα το έργο που είναι ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας, αφορά στην αναβάθμιση του γηπέδου στη θέση «Κοπρισιές», προϋπολογισμού 405.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ).

Πρόκειται για έργο ανάπλασης που αφορά στην βελτίωση του υφιστάμενου γηπέδου ποδοσφαίρου στην θέση «Κοπρισιές» και παράλληλα στην δημιουργία υποδομών στίβου για την εξυπηρέτηση των αθλουμένων. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες βελτίωσης των γεωμετρικών χαρακτηριστικών του γηπέδου, την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και τέλος την κατασκευή υποδομών στίβου (συνθετικός τάπητας – TARTAN) σε συνδυασμό με τα αναγκαία τεχνικά έργα αποχέτευσης όμβριων υδάτων.

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π. Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, δικαιούχος του έργου είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και κύριος του ο Δήμος Αλοννήσου. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εντάσσεται στο ΟΣΑΝ Αλοννήσου.

Μετά την έγκριση αυτή, ακολουθεί η συμβασιοποίηση του έργου για την έναρξη των εργασιών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου