ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ενταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου

ενταση-στο-δημοτικό-συμβούλιο-σκοπέλ-8092

Ο προϋπολογισμός του Δήμου Σκοπέλου, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για το 2015 ήταν το βασικό θέμα της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, από την οποία δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης.

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση λήψης πλάνων, σε εκπρόσωπο τοπικού ενημερωτικού μέσου, από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μανώλη Ραμαντάνη, ο οποίος αποχώρησε από τη συνεδρίαση, κάνοντας λόγο για «προσπάθεια φίμωσης της διαδικασίας».

Ερωτηθείς σχετικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Πατσής, υπογράμμισε, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ότι ήταν μια «ατυχής στιγμή» και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε «πρόθεση φίμωσης». Ο ίδιος εξήγησε ότι «βάσει κανονισμού, πρέπει να υπάρχει εκ των προτέρων ενημέρωση όσων επιθυμούν να βιντεοσκοπήσουν τη συνεδρίαση, προκειμένου να ενημερωθεί με τη σειρά του, το Δημοτικό Συμβούλιο», υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι η προηγούμενη συνεδρίαση μεταδόθηκε εξ ολοκλήρου διαδικτυακά.

Στη συνέχεια πάντως, δόθηκαν οι αναγκαίες εξηγήσεις από την πλευρά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος επανέλαβε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε κακή πρόθεση από την πλευρά του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου