ΕΞΟΔΟΣ

Παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό

παράσταση-για-φιλανθρωπικό-σκοπό-24747

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Ψυγείων Αγριάς διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος «Νικολάου & Ελένης Πορφυρογένη», όπου ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Δήμαρχοι και Συμπεθέρες» του Γιώργου Σανιδά. Παίζουν Ματούλα Χονδρονικολή και Κική Πλωμαρίτη. Αντί εισιτηρίου, προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου.

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Αγριάς ευαισθητοποιημένος στις ανάγκες των συνανθρώπων μας και έχοντας δημιουργήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου, για μια ακόμη φορά διοργανώνει εκδήλωση στην οποία η είσοδος, αντί εισιτηρίου, θα είναι προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που έχουν δοκιμασθεί λόγω της κρίσης.

Η εκδήλωση αυτή τη φορά, σε συνεργασία με το σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, θα είναι μια θεατρική παράσταση με τίτλο «Δήμαρχοι και Συμπεθέρες» έργο του Σκιαθίτη συγγραφέα Γεωργίου Σανιδά ο οποίος έχει βραβευτεί τον περασμένο Φεβρουάριο από την Ενωση Λογοτεχνών για το έργο του «ο χρυσός μας χωρίζει».

Την πετυχημένη αυτή παράσταση θα παρουσιάσουν η Ματούλα Χονδρονικολή και η Κική Πλωμαρίτη και θα μας μεταφέρουν με τρόπο εύθυμο και ανάλαφρο σε περίοδο εκλογών, από διαφορετικά στρατόπεδα η κάθε μία, αλλά με όνειρα φιλοδοξίες και σιγουριά για την νίκη.

«Ευελπιστούμε στην προσέλευση του κόσμου, στη συλλογή ειδών διατροφής για οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη και υποσχόμαστε δύο ώρες ευχάριστες και διασκεδαστικές» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου