ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Kύμα κακοκαιρίας στη Σκόπελο

kύμα-κακοκαιρίας-στη-σκόπελο-40814

Πρόβλημα στο δημοτικό φωτισμό και ορύγματα στην αγροτική οδοποιία

Σειρά προβλημάτων δημιούργησε στη Σκόπελο το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας των τριών τελευταίων ημερών, προκαλώντας, παράλληλα, συσκότιση, σε ορισμένα σημεία του νησιού.

Συγκεκριμένα, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης, που συνεχίστηκε και χθες κατά διαστήματα, σημειώθηκε διακοπή σε τμήμα του δημοτικού φωτισμού και ειδικότερα σε δύο σημεία, πάνω από το παραλιακό μέτωπο, λόγω πτώσης δύο ασφαλειών. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε νωρίς χθες το πρωί, μόλις παρουσίασαν ύφεση τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Στο μεταξύ, έχει επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο το πρόβλημα στους αγροτικούς δρόμους του νησιού, οι οποίοι έχουν καταστεί, πλέον, απροσπέλαστοι. Η δυνατή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών έχει δημιουργήσει βαθιά ορύγματα, τα οποία δυσχεραίνουν την πρόσβαση των κατοίκων του νησιού. Το πρόβλημα γίνεται εντονότερο ενόψει της έναρξης της ελαιοκομικής περιόδου και γι’ αυτό το λόγο αναζητείται οδηγός για το γκρέιντερ που έχει παραχωρηθεί, γι’ αυτό το σκοπό, στο Δήμο Σκοπέλου.

Παράλληλα, μεταφέρθηκαν φερτές ύλες σε αρκετά σημεία της επαρχιακής οδού Σκοπέλου – Γλώσσας,, δυσχεραίνοντας τη διέλευση των οδηγών.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου