ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Βάφουν και καθαρίζουν το σχολικό κτίριο του Γυμνασίου Σκοπέλου

βάφουν-και-καθαρίζουν-το-σχολικό-κτίρ-47368

Γονείς και μαθητές σήκωσαν τα μανίκια

Αλλάζει σταδιακά όψη το κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου Σκοπέλου, χάρη στην προσπάθεια ομάδας γονέων και μαθητών του σχολείου, που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Δέκα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τριάντα περίπου παιδιά, σήκωσαν τα μανίκια ψηλά και έβαψαν τις δύο αίθουσες του σχολείου, με την συνδρομή Προσκόπων του νησιού και την προοπτική να ολοκληρώσουν το έργο τους στο προσεχές διάστημα.

Τα μέλη της δημιουργικής ομάδας καθάρισαν παράλληλα όλα τα θρανία, τις αίθουσες και τις κουρτίνες του σχολείου, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά.

«Στόχος μας είναι να βάψουμε και τις υπόλοιπες αίθουσες και γι’ αυτό το λόγο θα ζητήσουμε τη συνδρομή του Δήμου, προκειμένου να μας ενισχύσει με επιπλέον εθελοντές» όπως αναφέρει η Δάφνη Χλιβερού-Γιέγκι, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου Σκοπέλου.

Ο ίδια καθιστά σαφές ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες προκειμένου να καταστεί ευχάριστο το σχολικό περιβάλλον στα παιδιά, ενώ τόνισε παράλληλα ότι θα γίνουν ζωγραφικές παρεμβάσεις και στους τοίχους, προκειμένου να αποκτήσουν χρώμα οι αίθουσες.

Το αίτημα που διατυπώνει η πρόεδρος του ίδιου Συλλόγου, είναι να αντικατασταθούν τα παλιά παράθυρα του σχολείου, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο πιθανής παραβίασης του χώρου.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου