ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σηκώνουν τα μανίκια οι γονείς στη Σκόπελο

σηκώνουν-τα-μανίκια-οι-γονείς-στη-σκόπ-52815

Στόχος είναι να αλλάξει όψη το κτίριο του Γυμνασίου

Προσπάθεια βελτίωσης του κτιρίου του Γυμνασίου Σκοπέλου καταβάλλουν οι γονείς των μαθητών, καλώντας τους φίλους του εθελοντισμού να βρίσκονται σήμερα, Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 16.00, στο χώρο του σχολείου.

Αμεσα δραστηριοποιήθηκαν τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Σκοπέλου, προκειμένου να αλλάξει όψη το σχολικό κτίριο, σε συνεργασία με το Δήμο Σκοπέλου, που στηρίζει ένθερμα την προσπάθεια. Οι γονείς των μαθητών θα βάψουν τις αίθουσες του σχολείου, θα δώσουν χρώμα στην καθημερινότητα των παιδιών τους και παράλληλα θα δημιουργήσουν επιτοίχια ζωγραφικά έργα, προκειμένου να κάνουν ακόμη πιο ευχάριστες τις αίθουσες.

«Στόχος μας είναι να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου – Λυκείου του τόπου μας και συγκεκριμένα να βελτιωθούν άμεσα οι χώροι που βρίσκονται καθημερινά τα παιδιά μας» όπως αναφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Δάφνη Γιέγκι Χλιβερού.

Η εθελοντική συμμετοχή είναι επιθυμητή και αναγκαία για την επίτευξη της προσπάθειας, σημειώνει παράλληλα η ίδια, και στο πλαίσιο αυτό γονείς, παιδιά, αλλά και κάτοικοι του νησιού, θα συνδράμουν την παραπάνω πρωτοβουλία.

«Από τις 4 το απόγευμα θα είμαστε εκεί, γιατί θέλουμε να δώσουμε λίγη ελπίδα στα παιδιά. Είμαστε ένα μικρό νησί και προσπαθούμε να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών μας, γιατί πρέπει να μας εμπιστευτούν και να μας εκμυστηρεύονται τα προβλήματά τους» επισημαίνει η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Οι γονείς των μαθητών του σχολείου, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει πιο ευχάριστο το σχολικό περιβάλλον, και θα προχωρήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου