ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στη διεθνή έκθεση του Ρίμινι ο δήμαρχος Σκιάθου

στη-διεθνή-έκθεση-του-ρίμινι-ο-δήμαρχο-1004849

Δυναμικό «παρών» δίνει ο Δήμος Σκιάθου στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού της Ιταλίας, TTG INCONTRI, που άνοιξε σήμερα τις πύλες της και θα «φιλοξενηθεί» έως το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο Ρίμινι.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος της Σκιάθου, Δημήτρης Πρεβεζάνος, ταξίδεψε στην Ιταλία, προκειμένου να πραγματοποιήσει επαφές με διακεκριμένους τουρ οπερέιτορς του εξωτερικού, με στόχο την προώθηση του νησιού και την διερεύνηση της προοπτικής για ενδεχόμενη προσθήκη low cost πτήσης από το Μιλάνο.

Η διεθνής έκθεση διοργανώνεται από την Rimini FieraS.p.A., για 49η χρονιά και προσελκύει το ενδιαφέρον δημοσιογράφων και μεγάλων τουρ οπερέϊτορς του εξωτερικού.

Η έκθεση TTG Incontri ανάγεται σήμερα στη σπουδαιότερη επαγγελματική έκθεση τουρισμού που διοργανώνεται στην Ιταλία. Πάνω από 130 προορισμοί και πλέον των 600 buyer προερχόμενοι από 60 χώρες του κόσμου συμμετέχουν στο ετήσιο ραντεβού του τουρισμού που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια διοργάνωσης.

Αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να συναντήσουν σε ένα περιβάλλον ανώτερης κλάσης, τα κυριότερα ταξιδιωτικά γραφεία της Ιταλίας και κατά συνέπεια, εκτιμάται ότι θα προκύψουν σημαντικά οφέλη για το νησί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου