ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αφησαν προαύλιο σχολείου χωρίς νερό!

αφησαν-προαύλιο-σχολείου-χωρίς-νερό-85654

Επιτήδειος δράστης έκλεψε τη βρύση και τους σωλήνες

Στο στόχαστρο κλεφτών φαίνεται ότι έχουν μπει το τελευταίο διάστημα ακόμη και τα σχολεία. Το περίεργο περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου με Λ.Τ. Σχολείου Γλώσσας Σκοπέλου, αποδεικνύει την παραπάνω κατάσταση, αφού κλάπηκαν από το χώρο τόσο η βρύση όσο και ο σωλήνας.

Για το περιστατικό κατατέθηκε από τον αντιδήμαρχο Σκοπέλου κ. Νίκο Τριανταφύλλου, αναφορά – καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου.

Οπως τόνισε ο κ. Τρινταφύλλου: «Είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά σε τόσο μικρές κοινωνίες. Αποφάσισα να προχωρήσω σε καταγγελία με αφορμή την ενέργεια κάποιου-ων αγνώστου-ων, να σπάσει και να αφαιρέσει σωλήνα και βρύση από σημείο του προαύλιου χώρου του Γυμνασίου με Λ.Τ. Σχολείου Γλώσσας. Επίσης συζητήθηκαν και οι ζημιές που γίνονται ανά διαστήματα σε καθρέφτες, ταμπέλες και δημόσια – κοινόχρηστα σημεία από αγνώστους και μη. Την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι παρόμοιο, θα γίνει μήνυση κατ’ αγνώστου με τις όποιες συνέπειες».

Επίσης ο κ. Τριανταφύλλου τόνισε ότι τη Δευτέρα θα υποβάλλει ξανά μήνυση κατ’ αγνώστου με αφορμή δολιοφθορές που έγιναν σε κτήμα της Σκοπέλου.

(φωτο: αρχείου)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου