ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αυστριακοί δημοσιογράφοι στη Σκιάθο

αυστριακοί-δημοσιογράφοι-στη-σκιάθο-87639

Αποστολή Αυστριακών δημοσιογράφων, που συνοδεύονταν από τον υπεύθυνο του Ε.Ο.Τ. Αυστρίας κ. Ιωάννη Ραφαλλιά, υποδέχτηκε τις προηγούμενες μέρες ο Δήμος Σκιάθου.

Με εντολή του δημάρχου Σκιάθου κ. Δημητρίου Πρεβεζάνου, τα μέλη της αποστολής υποδέχθηκε ο εκπρόσωπος του Δήμου Σκιάθου, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Διολέττας Παναγιώτης, ο οποίος τους συνόδευε και καθ’ όλη την διάρκεια της διαμονής τους, κατά την οποία ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα του νησιού και ενημερώθηκαν για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που δραστηροποιούνται στο νησί. Το ταξίδι στοχεύει στην ανάδειξη τόσο των παραθαλάσσιων περιοχών της Περιφέρειας, όσο και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, με απώτερο στόχο τη δημιουργία ζήτησης και την επέκταση των προγραμμάτων αεροπορικών εταιρειών και tour opetator πέραν των καλοκαιρινών μηνών.

Εκτός από την αρθρογραφία που θα ακολουθήσει το εν λόγω ταξίδι για την παρουσίαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στους αναγνώστες σημαντικών εφημερίδων και επαγγελματικών περιοδικών της Αυστρίας, το on board περιοδικό της Flyniki/Air Berlin θα φιλοξενήσει επίσης αφιερώματα για το Βόλο και τη Σκιάθο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου