ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θανάσιμος τραυματισμός 59χρονου από τη Γλώσσα

θανάσιμος-τραυματισμός-59χρονου-από-τη-112641

Υπέκυψε ακαριαία, όταν το δίκυκλό του κάτω από άγνωστες συνθήκες βγήκε από την πορεία του και ανετράπη

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο, νωρίς το πρωΐ, ένας 59χρονος συνταξιούχος ναυτικός από τη Γλώσσα Σκοπέλου, ο οποίος εντοπίστηκε από διερχόμενους νεκρός, πεσμένος στο έδαφος, κοντά στο μοτοποδήλατό του.

Νεκρός είναι ο Χρήστος Κουμανιτσιώτης, κάτοικος εν ζωή Γλώσσας Σκοπέλου, ο οποίος κατευθύνονταν, σύμφωνα με πληροφορίες, προς το Νέο Κλήμα, όπου διατηρούσε ένα μικρό κτήμα με ζώα, τα οποία πιθανότατα ήθελε να φροντίσει.

Ο άτυχος άνδρας, που οδηγούσε μοτοποδήλατο, στο 27ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Σκοπέλου – Λουτρακίου και συγκεκριμένα στο ύψος του Παλιού Κλίματος, βγήκε από την πορεία του, και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 6,15 το πρωί. Κανείς δεν γνωρίζει τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα και τα αίτια ερευνώνται.

Οταν διερχόμενος από το σημείο αντιλήφθηκε το τροχαίο, αμέσως ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και η Αστυνομία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου ατυχήματος παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου