ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τάβλι για μερακλήδες

τάβλι-για-μερακλήδες-115668

Τουρνουά διοργάνωσε ο Σύλλογος Απανταχού Γλωσσωτών

Τουρνουά τάβλι διοργάνωσε πρόσφατα ο Σύλλογος Απανταχού Γλωσσωτών με έδρα το Βόλο, δημιουργώντας ένα νέο θεσμό που προσήλκυσε το ενδιαφέρον των φίλων του συγκεκριμένου επιτραπέζιου παιχνιδιού.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και αρκετές συμμετοχές στην πλατεία της Γλώσσας, την 24η Αυγούστου, για πρώτη φορά, με την προοπτική να αποτελέσει θεσμό. Νικητής αναδείχτηκε ο Θανάσης Παπαχρήστος, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, ενώ συμμετείχαν αρκετοί Γλωσσώτες νεαρής ηλικίας έως και υπερήλικες 93 ετών. Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο μεταξύ, με πρωτοβουλία του ίδιου Συλλόγου αναβίωσε το παραδοσιακό πανηγύρι του καλοκαιριού στην πλατεία Ελευθερώτριας της Γλώσσας, όπου επίσης συμμετείχε πλήθος κόσμου.

Στη διάρκεια της φετινής χρονιάς προγραμματίζονται διάφορες εκδηλώσεις πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα, οι οποίες θα ανακοινωθούν σε εύλογο χρόνο.

Ο πολυπληθής Σύλλογος περιλαμβάνει 300 εγγεγραμμένα μέλη, πολλά από τα οποία διαμένουν απανταχού της γης, όπως στην Αυστραλία, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Αμερική, τον Καναδά και αλλού.

Στα άμεσα σχέδια του Συλλόγου είναι η διοργάνωση εκδρομής στην Κέρκυρα στις 19, 20, 21, 22 Σεπτεμβρίου για τα μέλη και τους φίλους. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σωτήρη Διονυσίου, στα τηλέφωνα 2421066144 και 6972873744.

Αρκετές συμμετοχές στο τουρνουά

Συγχαρητήρια στο νικητή (δεξιά)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου