ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εβδομήντα Καταριανοί συναντήθηκαν στη Σκόπελο

εβδομήντα-καταριανοί-συναντήθηκαν-σ-119058

Συνάντηση παλιών συμμαθητών του διάσημου New England School

Ριγιούνιον αλά «Μάμα μία» πραγματοποίησαν 70 περίπου παλιοί συμμαθητές του περίφημου New England School που βρίσκεται στο Κατάρ. Οι παλιοί συμμαθητές επισκέφτηκαν πρόσφατα τη Σκόπελο, συν γυναιξί και τέκνοις, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού.

Οι ζάμπλουτοι επισκέπτες, που επέλεξαν τη Σκόπελο λόγω της ταινίας «Μάμα μία», ξόδεψαν μεγάλα ποσά στη διάρκεια της οκταήμερης παραμονής τους στο νησί, ενώ διέμειναν σε πολυτελή ξενοδοχεία, πραγματοποίησαν πάρτι στην παραλία Καστάνη, όπου γυρίστηκαν σκηνές από την ταινία, γλέντησαν σε κλαμπς του νησιού, γευμάτισαν σε κεντρικά εστιατόρια και στη διάρκεια της παραμονής τους ναύλωσαν σκάφος προκειμένου να προσεγγίσουν τις παραλίες του νησιού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα μέλη της πολυμελούς ομάδας από το Κατάρ έμειναν ενθουσιασμένα από το νησί και αρκετοί προτίθενται να επιστρέψουν στη Σκόπελο για διακοπές και επενδύσεις. Οπως αναφέρουν κάτοικοι του νησιού «δεν είχαμε εκρήξεις πλούτου, αλλά κινήθηκαν με άνεση, εκδηλώνοντας παράλληλα επενδυτικό ενδιαφέρον για τη Σκόπελο».

Οι παλιοί συμμαθητές διοργανώνουν κάθε χρόνο ριγιούνιον σε Ελληνικά νησιά, ενώ στη φετινή συνάντηση έδωσαν τον τίτλο «NES goes Mamma mia» υπονοώντας την Σκόπελο και την περίφημη ταινία, που κάνει το γύρο του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο NewEnglandSchool, που βρίσκεται, όπως προαναφέρθηκε, στο Κατάρ, φοιτούν εύποροι γόνοι οικογενειών από την Κύπρο, την Αγγλία, την Αμερική, το Κατάρ, καθώς και άλλες περιοχές της γης, και κατά συνέπεια εκτιμάται ότι το παραπάνω ταξίδι αναψυχής, ανοίγει σημαντικές προοπτικές για το μέλλον.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου