Διπλάσια μόρια για την Αλόννησο

Τελευταία ενημέρωση: 2014-09-03, 20:25:16
Διπλάσια μόρια για την Αλόννησο

Στους αναπληρωτές που θα επιλέξουν να διδάξουν στις απομακρυσμένες σχολικές μονάδες του νησιού

Στη λίστα των σχολικών μονάδων της χώρας, που χαρακτηρίζονται ως απομακρυσμένες και άρα οι αναπληρωτές που θα διδάξουν θα έχουν επιπλέον μοριοδότηση, εντάσσεται η Αλόννησος των Βορείων Σποράδων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που θα υπηρετήσουν τόσο στο Δημοτικό Σχολείο όσο και στο Νηπιαγωγείο Αλοννήσου, θα λάβουν διπλάσια μόρια. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μέτρο που στόχο έχει τη συγκράτηση του εκπαιδευτικού προσωπικού στις απομακρυσμένες σχολικές μονάδες, προκειμένου να περιοριστούν τα εκπαιδευτικά κενά και η απώλεια πολύτιμων ωρών διδασκαλίας.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, καλούνται οι υποψήφιοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για απασχόληση σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες που ανήκουν στις κατηγορίες μοριοδότησης Θ’ και Ι΄ για την Πρωτοβάθμια και ΙΑ’ και ΙΒ’ για την Δευτεροβάθμια  εκπαίδευση να προσέλθουν στην Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Η αίτηση θα υποβληθεί σε μία μόνο Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Η εγκύκλιος είναι αναρτημένη στον πίνακα ανακοινώσεων στην είσοδο της ΔΔΕ Μαγνησίας, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου και στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Μαγνησίας.          

Οι αιτήσεις των υποψηφίων στην ΔΔΕ Μαγνησίας θα παραλαμβάνονται από τις 08.30 - 13.30 μμ. στον 6ο όροφο.

 

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=