ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κάλεσμα ανθρωπιάς στη Σκόπελο

κάλεσμα-ανθρωπιάς-στη-σκόπελο-155983

Εκκληση για την ανεύρεση οικίας για τον κ. Γιώργο απευθύνουν κάτοικοι της Σκοπέλου προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες του.

Ο κ. Γιώργος που ζει στη Σκόπελο αντιμετωπίζει κινητικά αλλά και οικονομικά προβλήματα εξαιτίας της γραφειοκρατίας, καθώς για γραφειοκρατικούς λόγους εδώ και τρεις περίπου μήνες δε λαμβάνει την αναπηρική σύνταξη που δικαιούται βάσει της αναπηρίας του.

Μέχρι σήμερα, ο κ. Γιώργος φιλοξενείται σε σπίτι που παραχωρήθηκε από ιδιώτη εδώ και καιρό αλλά επειδή η οικογένεια χρειάζεται το ακίνητο για προσωπικούς λόγους, οι κάτοικοι της Σκοπέλου αναζητούν νέο χώρο φιλοξενίας για τον κ. Γιώργο, ανάλογη των αναγκών του.

Συγκεκριμένα, ζητείται κατοικία χωρίς σκαλιά κοντά στο κέντρο της Χώρας της Σκοπέλου προκειμένου να είναι εύκολη η πρόσβασή του. Επίσης, χρειάζεται να έχει θέρμανση, μπάνιο, μικρή κουζίνα, μία κρεβατοκάμαρα και προαιρετικά έναν αποθηκευτικό χώρο. Οπως ανέφεραν οι κάτοικοι της Σκοπέλου, θα ήταν πραγματικά αξιέπαινο εάν αυτός ο χώρος θα μπορούσε να παραχωρηθεί δωρεάν και να πληρώνονται οι λογαριασμοί από τον ίδιο και τους ανθρώπου που τον στηρίζουν τόσο χρόνια ή έστω με μικρό αντίτιμο.

Επίσης, σημείωσαν ότι είναι σημαντικό τους καιρούς αυτούς που ζούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη καθώς και πως όλοι μαζί μπορούμε.

Σύμφωνα με κατοίκους της Σκοπέλου, υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο για την εξυπηρέτηση των αναγκών του κ. Γιώργου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2424022000 (κ. Μάχη Κλωνάρη) και στο τηλέφωνο 6987093671 (πατήρ Ευάγγελος Κεχριώτης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου