ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εγκατέλειψε… τουρίστρια στη Σκιάθο

εγκατέλειψε-τουρίστρια-στη-σκιάθο-158013

Τραυματισμένη και εγκαταλελειμμένη από τον ασυνείδητο οδηγό που την παράτησε στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε μία νεαρή Ρωσίδα τουρίστρια. Στο νησί σήμανε συναγερμός και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο δράστης.

Ρεπορτάζ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΙΑΣ

Η νεαρή Ρωσίδα μαζί με μία φίλη της επέλεξαν να κάνουν βόλτα με τα ποδήλατα τα οποία νοίκιασαν από επιχείρηση της Σκιάθου με σκοπό να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού. Ωστόσο, η βόλτα τους παραλίγο να καταλήξει σε δυστύχημα κοντά στο μοναστήρι της Κουνίστρας όταν κατά την επιστροφή τους προς τη χώρα της Σκιάθου στις 8 και τέταρτο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δύο γυναικών, πέρασε για άγνωστο λόγο στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τη Ρωσίδα ποδηλάτισσα με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε να δει την κατάσταση της ποδηλάτισσας αλλά, αντιθέτως, έφυγε γρήγορα προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς, ωστόσο, να προλάβουν οι δύο γυναίκες να συγκρατήσουν τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου.

Η Ρωσίδα μετέβη στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει όπου κλήθηκε εξωτερικός ιατρός προκειμένου να διαπιστώσει τα τραύματά της τα οποία ήταν θλαστικής μορφής και εκδορές. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου εξετάστηκε προληπτικά από τους εφημερεύοντες ιατρούς.

Η τραυματίας κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στο αστυνομικό τμήμα του νησιού. Οπως ανέφεραν κάτοικοι του νησιού στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο δρόμος σε ορισμένα σημεία χρειάζεται ασφαλτόστρωση αλλά και καλύτερο φωτισμό προκειμένου να μηδενιστούν οι κίνδυνοι ατυχήματος.

Δύο ατυχήματα σε 17 ημέρες

Σημειώνεται ότι μέσα στον Αύγουστο, αυτό είναι το δεύτερο ατύχημα ποδηλάτη στο νησί.

Το προηγούμενο περιστατικό συνέβη στις 2 Αυγούστου όταν ένας Βρετανός τουρίστας ο οποίος ποδηλατούσε στο δρόμο προς την Παναγία Κουνίστρα, έπεσε από το ποδήλατό του λόγω μεγάλων λακκουβών που υπήρχαν στο δρόμο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Κέντρο Υγείας από διερχόμενους όπου διαπιστώθηκαν θλαστικά τραύματα στον ώμο και στην πλάτη αλλά και τραύματα στο πρόσωπό του για τα οποία έκανε οκτώ ράμματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου