ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θα πετούσαν για Βενετία τέσσερις αλλοδαποί

θα-πετούσαν-για-βενετία-τέσσερις-αλλο-159896

Με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα συνελήφθησαν χθες το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Σκιάθου άλλοι πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν στη Βενετία.

Σύμφωνα με την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, οι πέντε αλλοδαποί, τέσσερις άνδρες υπήκοοι Συρίας ηλικίας 15 έως 29 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 19 ετών υπήκοος Νιγηρίας συνελήφθησαν κατά το διαβατηριακό έλεγχο από τους αστυνομικούς.

Οι αλλοδαποί κατείχαν και υπέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά χαρτιά. Στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή του 29χρονου και κατασχέθηκε ακόμη ένα πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Οι αλλοδαποί θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Βόλου. Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου συνεχίζει την προανάκριση. Με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Βόλου.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα μέσω του Αεροδρομίου Σκιάθου αποπειράθηκαν να πετάξουν για το Εξωτερικό μεγάλος αριθμός αλλοδαπών.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι αστυνομικοί προέβησαν σε συλλήψεις αφού η πλαστότητα των εγγράφων που υποδεικνύουν γίνεται εύκολα αντιληπτή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου