ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προτιμούν τις Σποράδες για το Δεκαπενταύγουστο

προτιμούν-τις-σποράδες-για-το-δεκαπεν-164832

Τα νησιά της Σκιάθου και της Σκοπέλου προτιμούν πολλοί Ελληνες προκειμένου να κάνουν τις διακοπές τους την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, σύμφωνα με στοιχεία μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών.

Η μηχανή αναζήτησης δημοσίευσε λίστα με τους αγαπημένους προορισμούς των Ελλήνων για το 2014 καθώς και τη μέση τιμή της διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία των περιοχών.

Μέσα στη λίστα των περιοχών βρίσκεται η Σκιάθος και η Σκόπελος με τιμές διανυκτέρευσης 85 και 64 ευρώ ενώ στη σειρά των προτιμήσεων βρίσκεται στη 12η θέση και στη 18η θέση, αντίστοιχα, ως προς την τιμή διανυκτέρευσης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης ξενοδόχων Σκιάθου, κ. Θωμά Κουκουλάκη, η τιμή διανυκτέρευσης ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και είναι προσιτή γιατί υπάρχουν καταλύματα και με 40 και 50 ευρώ. Οσον αφορά την πληρότητα, ο κ. Κουκουλάκης ανέφερε πως η πληρότητα θα αγγίξει το 100% σε όλα τα καταλύματα του νησιού.

Τα στοιχεία της ιστοσελίδας προήλθαν από έρευνα η οποία βασίστηκε στις αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την 1η Μαΐου μέχρι και τις 31 Ιουλίου για τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 14 έως τις 18 Αυγούστου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου