ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάγεψε το κοινό η Μελίνα Ασλανίδου

μάγεψε-το-κοινό-η-μελίνα-ασλανίδου-172575

Επιτυχημένη η συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη Γλώσσα Σκοπέλου

Παρουσία πολλών κατοίκων της περιοχής και παραθεριστών που βρέθηκαν στα νησιά των Βορείων Σποράδων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής η συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας Μελίνας Ασλανίδου.

Η συναυλία έλαβε χώρα στο γήπεδο των σχολείων της Γλώσσας παρουσία περίπου 1.000 θεατών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από τη Χώρα της Σκοπέλου με τρία λεωφορεία. Ογδόντα πέντε Σκιαθίτες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο γειτονικό νησί με τουριστικό σκάφος έδωσαν το παρών, καθώς και άλλοι με ιδιωτικά σκάφη.

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκε στις 21:30 στη σκηνή ξεσηκώνοντας τους μεγάλους και μικρούς θαυμαστές της που ήρθαν για να ακούσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Η συναυλία τελείωσε στις 12:30 και τότε τα φλας των φωτογραφικών μηχανών «πήραν φωτιά» από τους θαυμαστές που ήθελαν να βγουν φωτογραφία μαζί της.

Ο Βασίλης Χατζηπαρτάλης, ο οποίος πήρε μέρος στο γνωστό τηλεοπτικό σόου «TheVoice», συμμετείχε επίσης στη συναυλία στην ορχήστρα της οποίας συμμετείχαν έντεκα άτομα.

Μάλιστα, τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Γλώσσας επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην τραγουδίστρια και στην ορχήστρα της, καθώς μετέτρεψαν σε καμαρίνι μία αίθουσα του σχολείου, τοποθετώντας λουλούδια, σοκολατάκια και αρωματικά κεριά προς τέρψιν του μουσικού συνόλου.

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας σε μπαρ στο Λουτράκι Σκοπέλου.

Τη συναυλία διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Γλώσσας, ο οποίος ευχαριστεί τους τοπικούς χορηγούς αλλά και τους τρεις μεγάλους χορηγούς, τη ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΣ, τη ναυτιλιακή εταιρία HellenicSeaways και το ξενοδοχείο Φίλιππος.

Η συναυλία αποτέλεσε το τελευταίο μέρος του προγράμματος των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γλώσσα 2014» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας.

Την αυλαία των εκδηλώσεων άνοιξε η μουσικοθεατρική παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τη χορευτική ομάδα του συλλόγου Γλώσσας και η συμμετοχή του χορευτικού συγκροτήματος της Σκοπέλου υπό την ερμηνεία του Γιώργου Πάγκαλου και της Αϊντα καθώς και της ορχήστρας «Μουσικά Ταξίμια». Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Ούλοι κάνουνε τη δλιάτσ’ και η μόδα το χαβάτς» της Αγγελικής Καρβέλη-Κίρμπα στην οποία έπαιξαν 24 ντόπιοι ηθοποιοί.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΙΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου