ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αυλαία στα καλοκαιρινά προγράμματα του Δήμου Σκιάθου

αυλαία-στα-καλοκαιρινά-προγράμματα-τ-177500

Συμμετείχαν πάνω από 100 παιδιά στα τμήματα κολύμβησης και beach volley

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα καλοκαιρινά προγράμματα του αθλητικού τμήματος Δήμου Σκιάθου διάρκειας 45 ημερών. Λειτούργησαν δύο καλοκαιρινά τμήματα: αυτό της κολύμβησης, το οποίο γίνεται εδώ και 13 χρόνια και το τμήμα beach volley, το οποίο πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά. Στο beach volley συμμετείχαν 40 παιδιά της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου καθώς και μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Σκιάθου. Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στην ακτή «Βρωμόλιμνος» με υπεύθυνο τον καθηγητή Φ.Α. κ. Ζήκο Γιάννη.

Στο πρόγραμμα της κολύμβησης συμμετείχαν 95 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. Στόχος ήταν η εξοικείωση με το υγρό στοιχείο με τη μορφή ασκήσεων σε παιγνιώδη μορφή στις μικρές ηλικίες και βαθμιαία ανάλογα με το επίπεδο η εκμάθηση βασικών τεχνικών στα τέσσερα στυλ της κολύμβησης. Δημιουργήθηκαν έξι τμήματα με υπεύθυνους καθηγητές Φ.Α. τους: Κουτσίκου Πόλυ και Κωνσταντίνα Τσότσου.

Με τη λήξη του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν αγώνες, επίδειξης τεχνικής στην κολύμβηση μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και δόθηκαν στα παιδιά όλων των τμημάτων αναμνηστικά δώρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου