ΕΞΟΔΟΣ

H συναυλία του καλοκαιριού με Βανδή, Μαρτάκη και Μηδενιστή

h-συναυλία-του-καλοκαιριού-με-βανδή-μαρ-179245

Βανδή – Μαρτάκης – Μηδενιστής, τρία από τα πιο δυνατά ονόματα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια καλοκαιρινή περιοδεία. Στα πλαίσια του Long Hot Summer Tour 2014, σήμερα Σάββατο 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο Bananista της Σκιάθου.

Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, σε συνέχεια της φετινής θριαμβευτικής παρουσίας της, ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της με τον pop star Κώστα Μαρτάκη και το ράπερ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ελληνική μουσική σκηνή Μηδενιστή και υπόσχονται στο κοινό μια σειρά από αξέχαστες συναυλίες!

Στη διάρκεια της συναυλίας χαρίζονται στο κοινό 3 ώρες γεμάτες με μοναδικές ερμηνείες παλαιότερων και νέων επιτυχιών τους, φορτισμένες με έντονα συναισθήματα και αστείρευτη θετική ενέργεια, οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες θα «στιγματίσουν» τις καλοκαιρινές βραδιές ανά την Ελλάδα!

Μετά την επιστροφή της στη Heaven, τη συμμετοχή και τη νίκη της στο The Voice με τη Μαρία – Έλενα Κυριάκου αλλά και τη νέα συνεργασία στον τομέα των δημοσίων σχέσεων με την Panik Records, η Δέσποινα Βανδή έχει βάλει στόχο να πραγματοποιήσει τη 1η περιοδεία του καλοκαιριού. Το τελευταίο της single “Καλημέρα“ σημειώνει ανοδική πορεία στα ραδιόφωνα.

Χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου