ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες της Σκιάθου

εκοψαν-την-πίτα-τους-οι-γυναίκες-της-σκ-191867

Εορταστική εκδήλωση από το δραστήριο Σύλλογο του νησιού

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας πραγματοποίησε πρόσφατα ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου σε ταβέρνα του νησιού, με την συμμετοχή πολλών μελών και φίλων του.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου Παναγιώτα Διολέττα παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλες τις κυρίες καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη, αγάπη και ο Σύλλογος Γυναικών να συνεχίζει πάντα να είναι δημιουργικός και δραστήριος.

Στη συνέχεια έκανε έναν αναλυτικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ενημέρωσε για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του νέου έτους.

Η χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου μαζί με την καθηγήτρια μουσικής Φανή Μπαρμπή παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα σε όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες, από τις οποίες εισέπραξε τα συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια που γίνεται μέσω της χορωδίας αυτής, για τη διάσωση και προβολή των παραδοσιακών μας τραγουδιών.

Σε ένα κλίμα γιορτινής και φιλικής ατμόσφαιρας τα μέλη και οι φίλες του Συλλόγου απόλαυσαν μια ευχάριστη βραδιά με φαγητό, χορό και ζωντανή μουσική, με τον Αλέξανδρο Καζίλα στο μπουζούκι, το Δημήτρη Γακιόπουλο στην κιθάρα και στο τραγούδι την Φανή Μπαρμπή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου