ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Βοήθεια στην Κεφαλονιά

βοήθεια-στην-κεφαλονιά-203553

Χείρα βοηθείας στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Κεφαλονιάς τείνει η Σκόπελος και στο πλαίσιο αυτό θα συγκεντρωθούν είδη ένδυσης και κλινοσκεπάσματα στον χώρο του Ξενία, αύριο Κυριακή, από τις 6 μ.μ. ως τις 9 μ.μ.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιείται κατόπιν συνεργασίας του Δήμου Σκοπέλου και του Γραφείου Εθελοντισμού, με στόχο να καλυφθούν τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους Κεφαλονίτες από το πρόσφατο χτύπημα του εγκέλαδου. Η Δημοτική Αρχή έτεινε ευήκοον ους στην πρωτοβουλία των εθελοντών και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου του νησιού κ. Μιχελή με το Δήμαρχο Κεφαλονιάς, προκειμένου να καταγραφούν οι επείγουσες ανάγκες του τοπικού πληθυσμού, αποφασίστηκε να σταλούν είδη ρουχισμού και κλινοσκεπάσματα.

Οι εθελοντές της Σκοπέλου, οι οποίοι αναπτύσσουν πολύ σημαντική δραστηριότητα, υλοποιούν μια ακόμη πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, σε συνεργασία πάντα με το Δήμο, έχοντας παράλληλα το βλέμμα στραμμένο στους συμπολίτες τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όπως αναφέρει στο σημείο αυτό η Ελένη Χαννά, υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού στη Δημοτική Κοινότητα Σκοπέλου «κάνουμε ότι μπορούμε, προκειμένου να βοηθήσουμε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη και παράλληλα προσπαθούμε να συνδράμουμε και τις τοπικές ανάγκες που παρουσιάζονται στο νησί μας».

Οι εμπνευστές και διοργανωτές της παραπάνω πρωτοβουλίας απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους Σκοπελίτες, ενώ τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα σταλούν άμεσα στην Κεφαλονιά.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου