ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον «Πρωτέα»

αποκαταστάθηκε-η-βλάβη-στον-πρωτέα-206687

Επέστρεψε στα κανονικά δρομολόγια

Επανήλθε κανονικά χθες, Δευτέρα, στα προγραμματισμένα δρομολόγιά του στην γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων και αντιστρόφως, το επιβατηγό -οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς» μετά την αποκατάσταση της βλάβης που σημειώθηκε προχθές, Κυριακή.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ- Ο/Γ «Πρωτεύς», το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Βόλο για Σκιάθο – Γλώσσα Σκοπέλου, με 109 επιβάτες, 13 Ι.Χ. επιβατηγά, 8 φορτηγά και δύο δίκυκλα, ότι κατά τον απόπλου και εντός του λιμένα Βόλου διαπιστώθηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή. Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Βόλου, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες και τα οχήματα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι οριστικής αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα. Κλιμάκιο ειδικών εργάστηκε όλη την προχθεσινή νύκτα για την αποκατάσταση της βλάβης στο πλοίο. Στο μεταξύ, χθες το πρωί διαπιστώθηκε από τους ειδικούς η αποκατάσταση του προβλήματος και στις 2.30 μμ, ο «Πρωτέας» πραγματοποίησε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο, προς και από τα νησιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου