ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αξιος εκπρόσωπος της Σκιάθου

αξιος-εκπρόσωπος-της-σκιάθου-207354

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Business Travel Professionals Forum από τη SWOT που διοργανώθηκε στην Αθήνα 6-7 Φεβρουαρίου και αφορούσε ξενοδοχεία (εκτός Αττικής) από όλη την περιφέρεια της Ελλάδας.

Σε αυτό συμμετείχαν 17 από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές εταιρείες της χώρας μας, όπου παρουσίασαν 25 ξενοδοχεία και τις υπηρεσίες τους. Από τη Σκιάθο και τις Β. Σποράδες γενικότερα το μοναδικό ξενοδοχείο που συμμετείχε ήταν το Skiathos Palace Hotel, με εκπρόσωπο τον διευθυντή πωλήσεων του ξενοδοχείου κ. Νικόλαο Πρέκα.

Την πρώτη ημέρα, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, οι εκπρόσωποι των ξενοδοχείων είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν, 41 εμπορικές εταιρείες, με σημαντική δράση στον επαγγελματικό τουρισμό και τη διοργάνωση συνεδρίων σε όλη τη χώρα.

Τη δεύτερη ημέρα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, σειρά είχαν τα 34 μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Αθήνας, όπου εκπροσωπήθηκαν από 52 κορυφαία στελέχη τους.

Το σύνολο των συναντήσεων, μέσα σε δύο ημέρες και οχτώ ώρες συνολικά, ξεπέρασε τις 600, ενώ τα ενδεχόμενα συνεργασιών βάσει αναφορών των επαγγελματιών επισκεπτών, κινήθηκαν επίσης σε υψηλά επίπεδα.

Τις εργασίες του forum χαιρέτησε ο νέος Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης, ο οποίος εξήρε την αρτιότητα της διοργάνωσης και τη δυναμική των επαφών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του διημέρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου