ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δημιουργική κυψέλη στη Σκιάθο

δημιουργική-κυψέλη-στη-σκιάθο-211942

Σημαντικό έργο επιτελεί στη διάρκεια της τρίχρονης λειτουργίας του το Πολιτιστικό Εργαστήρι της Σκιάθου, που έδωσε τη δυνατότητα σε περισσότερους από 330 μαθητές κάθε ηλικίας, να ανακαλύψουν και να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους.

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του εργαστηρίου, η πρόεδρος κ. Μαρούλα Αννη ευχαρίστησε τους μαθητές και του δασκάλους του εργαστηρίου, καθώς επίσης τους φορείς, συλλόγους, μεμονωμένους εθελοντές και επαγγελματίες που το στήριξαν και το στηρίζουν. Η συγκεκριμένη προσπάθεια αποτελεί καρπό ιδιωτικής πρωτοβουλίας και δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα, προκειμένου να αναπτυχθεί ένας πυρήνας γνώσης γύρω από την τέχνη και τον πολιτισμό.

Μελλοντικός στόχος είναι να αναπτυχθεί, να δημιουργηθούν νέα τμήματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα που υπάρχουν και για να επιτευχθεί ο στόχος, είναι απαραίτητη η συνεργασία και η υποστήριξη όλων. Είναι λοιπόν ευπρόσδεκτη η προσφορά κάθε τύπου (στέγης, υλική ή εθελοντικής εργασίας).

«Ο ενθουσιασμός, η όρεξη για δημιουργία και συνεργασία και πάνω από όλα η επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από το να συμβάλλει στη βελτίωση και στην άνοδο του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου, παραμέρισε τις δυσκολίες που ξεπεράστηκαν με πολλές ώρες εθελοντικής προσφοράς» υπογραμμίζει η ομάδα του εργαστηρίου, που απαρτίζεται από τους : Δέσποινα Αννη, Μαρούλα Αννη, Ιωάννα Δένδη, Μελαχροινή Μουστάκα, Παρασκευή Κουτούμπα και Θοδωρή Τζούμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου