ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κορυφαία διάκριση στο Skiathos Palace

κορυφαία-διάκριση-στο-skiathos-palace-230435

Διεθνής Πιστοποίηση από το αναγνωρισμένο σύστημα βιωσιμότητας Travelife

Aσημένια Διάκριση απέσπασε το ξενοδοχείο Skiathos Palace από το αναγνωρισμένο σύστημα βιωσιμότητας Travelife. Το σύστημα βιωσιμότητας Travelife, το οποίο λειτουργεί ο ABTA, ο Βρετανικός Ταξιδιωτικός Σύνδεσμος, βοηθά τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα να διαχειρίζονται τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους και να επικοινωνούν τα επιτεύγματά τους στη βιωσιμότητα στους πελάτες τους.

Χρησιμοποιώντας έναν πίνακα ελέγχου σε απευθείας σύνδεση (online), οι διευθυντές των ξενοδοχείων μπορούν να ελέγχουν την επίδοσή τους στη βιωσιμότητα, να δέχονται αντιδράσεις και να παρακολουθούν την πρόοδό τους. Όταν εφαρμόσουν τις απαιτήσεις των κριτηρίων βιωσιμότητας, τα Ξενοδοχεία λαβαίνουν μία Χάλκινη, Ασημένια ή Χρυσή διάκριση Travelife, η οποία θα τούς επιτρέπει να εμφανίζουν με υπερηφάνεια την ιδιότητά τους αυτή στις ιστοσελίδες, τα επιστολόχαρτα και τις ιδιοκτησίες τους.

Μέχρι σήμερα, περίπου 17.000 καταλύματα σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν εγγραφεί στο Σύστημα Βιωσιμότητας Travelife, 1.500 έχουν ολοκληρώσει έναν έλεγχο από ανεξάρτητο φορέα και περισσότερα από 500 έχουν επιτύχει να λάβουν μία διάκριση Travelife.

Ήδη περισσότερες από 200 επιχειρήσεις διοργάνωσης οργανωμένων ταξιδιών, περιλαμβανομένων των TUI, Thomas Cook και Kuoni, χρησιμοποιούν το Travelife για να παρακολουθούν τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα με τα οποία είναι συμβεβλημένες. Μέσω των ιστοσελίδων και των φυλλαδίων των επιχειρήσεων διοργάνωσης οργανωμένων ταξιδιών που συμμετέχουν στο σύστημα, οι καταναλωτές μπορούν να δουν και να κάνουν κράτηση σε μία διακεκριμένη από το Travelife ιδιοκτησία. Το συγκεκριμένο σύστημα Travelife διοικείται από την Travelife Ltd., μία εταιρεία υπό την ιδιοκτησία του ΑΒΤΑ, του ταξιδιωτικού συνδέσμου του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΑΝΙΔΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου