ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Μεγαλύτερα αεροπλάνα για Σκιάθο από Thomas Cook

μεγαλύτερα-αεροπλάνα-για-σκιάθο-από-thomas-co-232849

Μεγαλύτερος αριθμός Βρετανών επισκεπτών αναμένονται φέτος το καλοκαίρι στη Σκιάθο, λόγω των αλλαγών που υιοθετεί η Τhomas Cook Airlines.

Συγκεκριμένα, αυξάνει η Τhomas Cook Airlines τη χωρητικότητα των πτήσεων από το αεροδρόμιο του Mπρίστολ προς ελληνικούς και άλλους προορισμούς για φέτος το καλοκαίρι, μεταξύ αυτών και για τη Σκιάθo, αντικαθιστώντας δύο Airbus A320 με τα αντίστοιχα σε αριθμό μεγαλύτερα Αirbus A321.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το γεγονός αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει αύξηση κατά 20% της χωρητικότητας σε θέσεις για τους προορισμούς που θα πετούν τα δύο αεροπλάνα της Thomas Cook Airlines. H τιμή εισιτηρίου από Μπρίστολ για Ελλάδα, Τουρκία και Ισπανία ξεκινά ανά πτήση από περίπου 60 λίρες. Σε ό,τι αφορά τους ελληνικούς προορισμούς, το καλοκαίρι η εταιρεία θα πετά από το Μπρίστολ Τετάρτη για Ρόδο και Σκιάθο, Δευτέρα για Κέρκυρα, Τρίτη για Ηράκλειο, Πέμπτη για Κω και Πέμπτη και Κυριακή για Ζάκυνθο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το διαδικτυακό siteτης κορυφαίας εταιρείας ThomasCookσυμπεριλαμβάνει τη Σκιάθο μεταξύ των δημοφιλών προορισμών της Ελλάδας,

κρατώντας αμείωτο το τουριστικό ενδιαφέρον των Βρετανών, οι οποίοι διατηρούν σταθερά το προβάδισμα στο πεδίο του εισερχόμενου τουρισμού. Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά «εάν επιθυμείτε να «αποδράσετε» σε μια ειδυλλιακή περιοχή, η Σκιάθος μπορεί να αποτελέσει ονειρεμένο προορισμό για τις διακοπές σας».

Επιπροσθέτως γίνεται αναφορά στις «εκπληκτικές» παραλίες της Σκιάθου, αλλά και στις «εκπληκτικές εναλλαγές που προσφέρονται σε όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν το νησί». Η παλιά πρωτεύουσα του νησιού στο Κάστρο «είναι ένα ακόμη ήρεμο σημείο του νησιού, διαθέτει παραλία όπου μπορεί να κολυμπήσει κανείς, μπορεί επίσης να περιηγηθεί στις Εκκλησίες που βρίσκονται στο Κάστρο και να απολαύσει το τοπίο».

Το φετινό πρόγραμμα του Τ.Ο. για την Ελλάδα φέτος θα υλοποιηθεί από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο και διατίθεται σε 10.000 ταξιδιωτικά γραφεία και τον ιστότοπό του. Υψηλόβαθμο στέλεχος από την FTI δήλωσε πρόσφατα για τον ελληνικό προορισμό ότι «δεν θα υπάρξει δυνατότητα γι’ αυτούς που θα κάνουν αργά την κράτησή τους. Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα γεμίσει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου