ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της Σκιάθου

αποκριάτικη-εκδήλωση-για-τα-παιδιά-τη-234768

Σε τσίρκο μεταμορφώθηκε ο χώρος του νυχτερινού κέντρου Derti της Σκιάθου, από τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού που με την μορφή άγριων ζώων, ακροβατών, ταχυδακτυλουργών και κλόουν έβαλαν τους 450 μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες, να νιώσουν τη μαγεία του τσίρκου.

Η ανάγκη για ξεφάντωμα, η διάθεση προσφοράς σε συνδυασμό με την εθελοντική εργασία μελών και γονιών ήταν οι βασικοί παράγοντες στο να στηθεί αυτό το μαγικό αποκριάτικο παραμύθι που τόσο έχουν ανάγκη τα παιδιά του νησιού. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της γιορτής αυτής έπαιξε ο όμορφος χώρος που απλόχερα παραχωρήθηκε από την ομάδα του Bananista.

Έτσι οι μικροί καρναβαλιστές αψήφησαν την βροχή, μασκαρεύτηκαν και αφού απόλαυσαν την παράσταση των Αστεριών, των Πουλιών και των Ναυτοδηγών και αμέσως μετά χόρεψαν στο ρυθμό της zumba μαζί με την Sky από το γυμναστήριο Aquarius. Και τέλος οι ίδιοι οι γονείς των μικρών εθελοντών του Οδηγισμού έδωσαν την ψυχή τους, συμβάλλοντας στην επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία υποστηρίχθηκε δεόντως από τοπικά καταστήματα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου