Αρωμα Σουηδίας

Τελευταία ενημέρωση: 2014-03-09, 13:40:01
Αρωμα Σουηδίας

Στοχευμένες δράσεις αναπτύσσει στο πεδίο της τουριστικής προβολής η Αλόννησος, με στόχο την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό το νησί έδωσε δυναμικά το «παρών» στο Ελληνικό πανόραμα της Στοκχόλμης, παρουσιάζοντας σε δικό του περίπτερο τις φυσικές ομορφιές και τις παραδοσιακές γεύσεις που αποτελούν σήμα κατατεθέν ανά τον κόσμο.

Η επισκεψιμότητα της έκθεσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πράγμα που μεταφράζεται σε αύξηση κρατήσεων και κεφαλαιοποίηση των αποτελεσμάτων στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπως εκτιμούν μεγάλοι Tour Operators της αγοράς.

Με εντυπωσιακό φόντο ύψους 2,5 μέτρων να αναδεικνύει το παραδοσιακό οικισμό της παλιάς Αλοννήσου και τις εξωτικές παραλίες του νησιού, η παρουσία του Δημάρχου στην έκθεση για την στελέχωση του περιπτέρου ενισχύθηκε με την συμμετοχή εθελοντών -φίλων του προορισμού που διαμένουν στην Στοκχόλμη.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαγωνισμό για δωρεάν φιλοξενία στο νησί και να γευτούν τοπικά κεράσματα, ενώ, παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν από τους εκπροσώπους του Δήμου συναντήσεις με τα ηγετικά/ διευθυντικά στελέχη έγκριτων Tour Operators, όπως Apollo Kuoini και Airtours καθώς και με εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες σε ειδικές μορφές τουρισμού.

«Η Αλόννησος διαθέτει τις πρώτες ύλες για να αναδειχθεί διεθνώς. Χωρίς να υποτιμάται ο Έλληνας επισκέπτης, στρεφόμαστε σε αγορές του εξωτερικού με στοχευμένες δράσεις χαμηλού κόστους βάσει των περιορισμένων οικονομικών περιθωρίων μας, ώστε να κάνουμε ευρέως γνωστές τις δυνατότητες και ομορφιές του τόπου μας σε επιλεγμένο κοινό» επεσήμανε ο κ Πέτρος Βαφίνης, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, με επαγγελματικές συναντήσεις και απευθείας επαφές με τους Σουηδούς ταξιδιώτες.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=