ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εξι υποψήφιοι δήμαρχοι

εξι-υποψήφιοι-δήμαρχοι-255985

Πολλές υποψηφιότητες και έντονο ενδιαφέρον καταγράφεται ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών, για το Δήμο Σκιάθου, γεγονός το οποίο χαρακτηρίζεται «πρωτοφανές» σε σχέση με τα δεδομένα των προηγούμενων ετών. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά τους πέντε επικεφαλής συνδυασμών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα κοινά, διεκδικώντας την ψήφο των Σκιαθιτών ως ανεξάρτητοι. Πρόκειται, κατ’ αλφαβητική σειρά, για τους : Αθανάσιο Ζλατούδη, Μανώλη Πασχάλη, Γιάννη Πατσά, Δημήτρη Πρεβεζάνο, πρώην Δήμαρχο Σκιάθου τέσσερις φορές, και την Αναστασία Φιλαρέτου.

Στο μεταξύ, δεν έχει διασαφηνίσει ακόμη τις προθέσεις του ο νυν Δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης, ενώ ψιθυρίζεται έντονα ότι θα υπάρξουν, πιθανότατα και άλλες υποψηφιότητες στο προσεχές διάστημα.

Το ΚΚΕ που εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου από τη Λαϊκή Συσπείρωση, θα κατεβάσει επίσης υποψήφιο, αλλά δεν έχει καθοριστεί ακόμη ποιος θα είναι επικεφαλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική ανακοίνωση αναμένεται περί τα τέλη του μήνα.

Στη γειτονική Σκόπελο έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής την κάθοδό τους στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών η Δήμητρα Ρέκκα, ως ανεξάρτητη υποψήφια και ο Μανώλης Ραμαντάνης, ως επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ. Ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Μιχελής κατέστησε σαφές με γραπτή ανακοίνωση ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου, ενώ στο μεταξύ αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων.

Στην Αλόννησο, τέλος, ο πρώην Δήμαρχος Αλοννήσου Παναγιώτης Βλάϊκος και ο Κωνσταντίνος Δροσάκης έχουν ανακοινώσει ήδη την υποψηφιότητά τους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ενώ ο νυν Δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης δεν έχει κοινοποιήσει, ακόμη τις προθέσεις του. Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι θα υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες, οι οποίες θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου