Σκόπελος ~ Προορισμός για μελλόνυμφους

Τελευταία ενημέρωση: 2014-03-16, 08:47:51
Σκόπελος ~ Προορισμός για μελλόνυμφους

Ζευγάρι Ελληνοκαναδών θα παντρευτούν στη Σκόπελο  

Εντονο είναι το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από αλλοδαπούς οι οποίοι επιθυμούν να τελέσουν τους γάμους τους στη Σκόπελο, συνδυάζοντας το τερπνό μετά του ωφελίμου. Στο πλαίσιο αυτό, ζευγάρι Ελληνοκαναδών θα τελέσουν τους γάμους τους στο ίδιο νησί, εντός του Ιουνίου, παρουσία εικοσιπέντε περίπου συγγενών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν από το μακρινό Καναδά και θα παραμείνουν στο νησί δύο εβδομάδες. Το ζευγάρι θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τη Σκόπελο, την οποία γνώρισε διαδικτυακά και εντυπωσιάστηκε από τις εικόνες που αντίκρισε σε πρώτη φάση.

Πολυάριθμοι γάμοι έχουν πραγματοποιηθεί στην Σκόπελο μετά την προβολή της ταινίας «Μάμα μια» στο εξωτερικό, με την Αγγλία να διατηρεί σταθερά το προβάδισμα. Ηδη έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες κρατήσεις ενόψει της νέας σεζόν, ενώ στο μεταξύ, αναμένονται στις αρχές Ιουνίου οι πρώτοι γάμοι του φετινού καλοκαιριού από Αγγλία.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιείται κατά κανόνα είτε στον Δήμο, είτε στον Αγνώντα, στον Αη Γιάννη στο Καστρί, αλλά και σε άλλα ειδυλλιακά σημεία της Σκοπέλου και συνοδεύεται κατά κανόνα από το πατροπαράδοτο γλέντι, με την συμμετοχή των συγγενών των νεόνυμφων, κατά τα πρότυπα της ταινίας. Ο απόηχος της ταινίας «Μάμα μία» έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας αφενός στην ευρύτερη προβολή της Σκοπέλου και αφετέρου στην περαιτέρω ενίσχυση του νησιού από οικονομικής άποψης.

Επαγγελματίες που ασχολούνται με θέματα τουρισμού, αναφέρουν ότι ζευγάρια από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας και του μακρινού Περού, έχουν επιλέξει την Σκόπελο ως γαμήλιο προορισμό, γεγονός το οποίο θεωρείται πολύ θετικό για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη στο σύνολό της. Σε γενικές γραμμές, πάντως, υπάρχει σχετική αισιοδοξία για την εξέλιξη της φετινής σεζόν, με δεδομένες τις προκρατήσεις, που δείχνουν μια σταθερή δυναμική, παρά την οικονομική κρίση.

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=