ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δεν διεκδικεί ξανά το Δήμο Σκιάθου

δεν-διεκδικεί-ξανά-το-δήμο-σκιάθου-264659

Την απόφαση να μη συμμετάσχουν στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο Σκιάθου, έλαβαν ο επικεφαλής και οι μετέχοντες στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου Σκιάθου Νίκου Πλωμαρίτη. Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σκιάθος – Εργα – Ανάπτυξη – Εμπιστοσύνη» κ. Πλωμαρίτης, καθιστά σαφές ότι δεν προτίθεται να είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Σκιάθου.

Οπως επισημαίνει χαρακτηριστικά «ο συνδυασμός μας μετά από 10 χρόνια εποικοδομητικής και σοβαρής εργασίας αποφάσισε να απέχει από τις εκλογές του Μαΐου 2014. Στη διάρκεια της δεκαετής θητείας μας, προσθέτει ο ίδιος, πολλαπλασιάσαμε τα έσοδα του Δήμου Σκιάθου, ελαχιστοποιήσαμε τα χρέη του και διεκδικήσαμε έργα συνολικής αξίας 47 εκ. ευρώ εκ των οποίων τα περισσότερα έχουν ήδη υλοποιηθεί και κάποια βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη».

Στην ίδια ανακοίνωση ο Δήμαρχος Σκιάθου ευχαριστεί, εξ ονόματος των μελών του συνδυασμού «τους κατοίκους του νησιού που μας τίμησαν με την επιλογή τους, τα στελέχη μας και όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν στο να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο μας». Παράλληλα ο κ. Πλωμαρίτης εύχεται

«στους συνεργάτες μας, που θα διεκδικήσουν ξανά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, ανεξαρτήτως του συνδυασμού που θα επιλέξουν, να επανεκλεγούν και να συνεχίσουν υπηρετώντας τον τόπο μας με το ίδιο ήθος και ζήλο, που είχε και θα έχει ο συνδυασμός μας μέχρι την 31η Αυγούστου 2014» και στη «νέα παράταξη που θα αναλάβει τη διαχείριση του Δήμου Σκιάθου την 1η Σεπτεμβρίου 2014 να αντεπεξέλθει και να υπηρετήσει τον τόπο μας με σύνεση και σεβασμό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου