ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης

πρωτοβουλία-αλληλεγγύης-270433

Μια ακόμη πρωτοβουλία αλληλεγγύης υλοποιείται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Σκιαθιτών «Δύο Αλέξανδροι» προκειμένου να υποστηριχθούν όσοι έχουν ανάγκη. Το χαριστικό παζάρι που διοργανώνει ο δραστήριος Σύλλογος, πραγματοποιείται τις Κυριακές 23 Μαρτίου, 30 Μαρτίου και 6 Απριλίου, από τις 11 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, στο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στην προέκταση της οδού Παπαδιαμάντη και του περιφερειακού.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιείται για τρίτη φορά και όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Τσώμος «ότι έχει κανείς και δεν το χρειάζεται, το φέρνει στο μπαζάρ και όποιος επιθυμεί αντίστοιχα, παίρνει αυτό που του χρειάζεται».

Ουσιαστικός στόχος είναι η βοήθεια των ασθενέστερων οικονομικά μελών της τοπικής κοινωνίας, όπου ήδη καταγράφονται 60 περίπου περιπτώσεις οικογενειών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

«Το χαριστικό παζάρι διοργανώνεται κυρίως την άνοιξη, που είναι μεταβατική περίοδος και συμμετέχουν ντόπιοι αλλά και αλλοδαποί οι οποίοι είναι εγκαταστημένοι στη Σκιάθο, υποστηρίζοντας την προσπάθεια» αναφέρει η γραμματέας του Συλλόγου, Κατερίνα Κουρκούμπα.

Στο χαριστικό παζάρι διατίθενται δωρεάν διάφορα είδη, όπως ενδύματα για ενήλικες και παιδιά, αλλά και αντικείμενα καθημερινής χρήσης, τα οποία, ενώ έχουν εκπληρώσει το σκοπό τους, για τους κατόχους, εντούτοις είναι πολύ χρήσιμα για κάποιους άλλους ανθρώπους, που τα έχουν ανάγκη.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου