ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διάσημη «πρέσβειρα» των νησιών

διάσημη-πρέσβειρα-των-νησιών-308217

Η Βανέσα Χέσλερ φωτογραφήθηκε στη Σκιάθο και τη Σκόπελο στο πλαίσιο αφιερώματος στα νησιά

Σημαντικές προοπτικές ανοίγει για τα νησιά των Βορείων Σποράδων, τη Σκιάθο και τη Σκόπελο, η πρόσφατη επίσκεψη της διάσημης ηθοποιού και μοντέλου Βανέσα Χέσλερ, η οποία φωτογραφήθηκε με φόντο τις νησιώτικες ομορφιές, στο πλαίσιο πολυσέλιδου αφιερώματος που θα δημοσιευθεί προσεχώς, στο ευρείας κυκλοφορίας Ιταλικό περιοδικό Marcopolotravelmagazine. Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο συμμετείχε στην ομάδα των Ιταλών που επισκέφτηκαν τις προηγούμενες μέρες τη Σκιάθο και τη Σκόπελο, επιστρέφοντας χθες με τις καλύτερες εντυπώσεις στη Ρώμη.

Η πενταμελής ομάδα αποτελούνταν από τη VanessaHessler, την ατζέντη της GioiaMariotti, τη δημοσιογράφο Ελένη Σαρικώστα, καμεραμάν, φωτογράφο και μακιγιέρ.

Το μεγάλο αφιέρωμα στα νησιά, θα δημοσιευθεί στο τεύχος Ιουνίου – Ιουλίου και ανοίγει πολύ σημαντικό πεδίο προβολής, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο περιοδικό κυκλοφορεί σε 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα κάθε δίμηνο, γεγονός που συνεπάγεται πολύ μεγάλη προβολή για τα νησιά.

Η ιδέα και οργάνωση του αφιερώματος ανήκει στην κ. Σαρικώστα, η οποία υπογραμμίζει με τη σειρά της ότι «καθοριστικής σημασίας ήταν η συνδρομή τοπικών επιχειρηματιών και επαγγελματιών της Σκιάθου και της Σκοπέλου και η υποστήριξη της AegeanΑirlines, για την πραγματοποίηση του αφιερώματος». Το συγκεκριμένο αφιέρωμα εστιάζεται «στην αυθεντικότητα, τους ανθρώπους, τις ομορφιές και τη γαστρονομία» ενώ μαζί με την ομάδα του Marcopolotravelmagazine, που επισκέφτηκε τα νησιά για την προβολή της Σκοπέλου και της Σκιάθου «ήταν η VanessaHessler, πολύ διάσημη ως μοντέλο και ηθοποιός, πολύ αγαπημένη στους Ιταλούς με διεθνή καριέρα, η οποία είναι παράλληλα το νέο πρόσωπο στη RAI 1» επισημαίνει η κ. Σαρικώστα, η οποία είχε την επιμέλεια και το συντονισμό του αφιερώματος στη Σκιάθο και τη Σκόπελο.

Το τεύχος του πολύ γνωστού Ιταλικού περιοδικού που θα κυκλοφορήσει το δίμηνο Ιούνιος – Ιούλιος, θα έχει ως εξώφυλλο τη διάσημη καλλονή, η οποία φωτογραφήθηκε στα δύο νησιά, ενώ στο πολυσέλιδο αφιέρωμα που θα «φιλοξενηθεί» στο ίδιο τεύχος, θα προβληθούν οι φυσικές ομορφιές, η γαστρονομία, οι τοπικοί καλλιτέχνες κι άλλα αξιοθέατα. Στη διάρκεια της εξαήμερης παραμονής της Ιταλικής αποστολής στα νησιά, αποτυπώθηκαν πρόσωπα, φυσικές ομορφιές, η γαστρονομία της Σκιάθου, οι θρυλικές περιοχές του Αγνώντα και του Αη Γιάννη στο Καστρί της Σκοπέλου, αντίστοιχα, παραλίες, πρόσωπα και αγαπημένες γεύσεις του νησιού.

Η διάσημη ηθοποιός και τα μέλη της αποστολής επέστρεψαν χθες με τις καλύτερες εντυπώσεις στη Ρώμη, ενώ όπως όλα δείχνουν, δημιουργείται μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ της Ιταλίας και των νησιών, που έχει ως στόχο την ευρύτερη προβολή των τοπικών χαρακτηριστικών, τα οποία έχουν ήδη αποκτήσει πολλούς ένθερμους φίλους στη γείτονα χώρα.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου