ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στην τελική ευθεία για τις επαναληπτικές

στην-τελική-ευθεία-για-τις-επαναληπτι-367728

Δηλώσεις επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών σε Σκόπελο και Αλόννησο

«Κάλεσμα ενότητας για το καλό του νησιού», απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, ενώ σε «καταδίκη των εκφραστών της κεντρικής πολιτικής και των πειθαρχημένων στις κατευθύνσεις και οδηγίες της Ε.Ε. από το λαό», καλεί ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκοπέλου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Υπέρβαση» Χρήστος Βασιλούδης, δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας. Αποδεχόμαστε αυτή την τιμή, όχι μόνο με χαρά, αλλά και ως βαθιά υποχρέωση απέναντί σας. Υποχρέωση, μέλημα και δέσμευσή μας να φανούμε αντάξιοι.

Είπατε όχι στις πολιτικές του παρελθόντος, στις πολιτικές που οδήγησαν τον τόπο σ’ αυτή την κατάσταση. Είπατε όχι στις ψεύτικες υποσχέσεις και στη συναλλαγή.
Μας δώσατε τη δύναμη που χρειαζόμασταν. Μας δώσατε την καθαρή σας φωνή, για να καλέσουμε όλους τους ψηφοφόρους του νησιού, να μας τιμήσουν, συμπορευόμενοι μαζί μας, την ερχόμενη Κυριακή».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης Εμμανουήλ Ραμαντάνης χαρακτήρισε θετικό και ελπιδοφόρο το εκλογικό αποτέλεσμα για το συνδυασμό του, το οποίο δίνει μήνυμα συσπείρωσης και συστράτευσης, καθώς ενισχύθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και από ανθρώπους άλλων πολιτικών χώρων. Επίσης, στον απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος, τονίστηκε η αύξηση των ποσοστών συγκριτικά με τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2012, αναφερόμενος στην πρωτιά του συνδυασμού στην πόλη της Σκοπέλου με ποσοστό 33,21%.

Οσον αφορά τη στάση του συνδυασμού για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, η στάση του συνδυασμού είναι στάση αρχών και εναντιώνεται σε κάθε συνδυασμό υπεράσπισης της Ε.Ε. και φορέα αντιλαϊκής πολιτικής.

Στην Αλόννησο

Την ίδια ώρα στην Αλόννησο, πιθανή θεωρεί την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος στο δήμο Αλοννήσου, ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Βλάϊκος, αφήνοντας αιχμές για επικοινωνιακά τερτίπια.

Ο Παναγιώτης Βλάϊκος, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυναμική – Εμπειρία – Προκοπή στο βωμό της Αλοννήσου» δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν στις δημοτικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, οι οποίες φυσικά δεν έκριναν το τελικό αποτέλεσμα, παρά την αλαζονική εντύπωση του αντίπαλου συνδυασμού. Προσπαθούν με επικοινωνιακά τερτίπια να σας παρασύρουν στην τελική αναμέτρηση εκμεταλλευόμενοι το προβάδισμα της 18ης Μαΐου. Ανάλογο προβάδισμα έχει ανατραπεί σε πολλές περιπτώσεις δημοτικών εκλογών στο παρελθόν. Εχουν ξεπεράσει κάθε επιτρεπτό όριο αδιαντροπιάς ασκώντας πίεση σε κατά-δικούς μας υποστηρικτές και ψηφοφόρους!

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να επιλέξουν με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης την αποτελεσματική αυτοδιοίκηση της επόμενης πενταετίας για την πρόοδο του τόπου μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου