ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διακοπή ρεύματος στη Σκόπελο λόγω νεροποντής

διακοπή-ρεύματος-στη-σκόπελο-λόγω-νερ-402400

Προβλήματα στο Ελιος, τον Πάνορμο, τον Αγνώντα και τη Γλώσσα

Ζημιές στο αγροτικό δίκτυο και προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης προκάλεσε η ραγδαία βροχόπτωση που σημειώθηκε προχθές το βράδυ στη Σκόπελο. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που ξεκίνησε στις 11.30 το βράδυ και διήρκεσε έως τις 4 περίπου τα ξημερώματα, σημειώθηκε πρόσκαιρη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε τμήμα του νησιού. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα εντοπίστηκε στη γραμμή που ηλεκτροδοτεί τις περιοχές Ελιος, Πάνορμος, Αγνώντας και αποκαταστάθηκε μετά από τρία περίπου τέταρτα, από συνεργείο που έσπευσε επιτόπου.

Στο μεταξύ, σημειώθηκαν προβλήματα στις περιοχές του Πανόρμου και της Καστάνης, λόγω της μεταφοράς φερτών υλών, χώμα και ξύλα, από τα μονοπάτια και τους κατηφορικούς αγροτικούς δρόμους, τα οποία κατέληξαν στον επαρχιακό δρόμο, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία, ενώ συνεργεία του Δήμου κινήθηκαν αμέσως προς την περιοχή αποκαθιστώντας το πρόβλημα.

Σημαντικό πρόβλημα σημειώθηκε, παράλληλα, σε διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου Σκοπέλου – Γλώσσας, στο ύψος της Γλώσσας, όπου παρατηρήθηκε πλημμυρικό φαινόμενο λόγω προβλήματος στον αγωγό. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε από συνεργείο του Δήμου και η διέλευση από το επαρχιακό δίκτυο πραγματοποιείται κανονικά.

Η δυνατή νεροποντή δημιούργησε, τέλος, προβλήματα και στην αγροτική οδοποιία, τα οποία αποκαθίστανται σταδιακά, προκειμένου να καταστεί εύκολη η πρόσβαση των καλλιεργητών στα κτήματά τους.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου