ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Γλώσσα

πολιτιστικές-εκδηλώσεις-στη-γλώσσα-405204

Ο πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος Γλώσσας διοργανώνει: πολιτιστικές εκδηλώσεις στο διάστημα από 1 έως 3 Αυγούστου, στη Γλώσσα.

Την 1η Αυγούστου διοργανώνεται μουσικοθεατρική παρουσίαση παραδοσιακών χορών από την χορευτική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Γλώσσας. Συμμετέχει το χορευτικό συγκρότημα της Σκοπέλου. Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύουν: Κρητικό πρόγραμμα Γιώργος Πάγκαλος (λαούτο, φωνή) και Αϊντα (βιολί, φωνή). Και η ορχήστρα «Μουσικά Ταξίμια» με τους Δημήτρης Δέμελης (βιολί), Δημήτρης Χατζηγεωργίου (σαντούρι), Νικόλας Μυλωνάς (κρουστά, φωνή)

Αντώνης Βούλγαρης (λαούτο). Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ.

Στις 2 Αυγούστου σειρά έχει το «Ούλοι κάνουνε τη δλιάτσ’ και η μόδα το χαβάτσ’». Πρόκειται για θεατρική παράσταση της Αγγελικής Καρβέλη – Κίρμπα. Παίζουν 24 ντόπιοι ηθοποιοί. Η τιμή εισιτηρίου είναι 7 ευρώ.

Στις 3 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη μοναδική Μελίνα Ασλανίδου και την 10μελή ορχήστρα της. Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 21.00 και θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο των σχολείων Γλώσσας.

Το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 20 ευρώ και το μειωμένο εισιτήριο διαρκείας 15 ευρώ για φοιτητές, άνεργους και πολύτεκνους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου