Πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Σκιάθο

Τελευταία ενημέρωση: 2014-07-22, 18:30:42
Πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Σκιάθο

Καλοκαιρινές βραδιές στο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι

Σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων θα φιλοξενηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Σκιάθου στο Μπούρτζι στη διάρκεια του καλοκαιριού. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, στις 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο Σκιών του Κώστα Σπυρόπουλου.

Το Σάββατο 2 Αυγούστου εγκαινιάζεται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, 19.00-23.00, η έκθεση ζωγραφικής-γλυπτικής του καλλιτέχνη Ιωάννη Μπακαστάμου. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 23 Αυγούστου. Στις 9 το βράδυ, εξάλλου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Σκιαθίτη συνθέτη και μουσικό, Αντώνη Μιτζέλο.

Την Τρίτη 5 Αυγούστου στις 21.00 στο Ανοιχτό Θέατρο Μπούρτζι, ο θίασος «Σκιές και γέλια» του Μιχαήλ Θεοδωρόπουλου, θα πραγματοποιήσει παράσταση παραδοσιακού Καραγκιόζη.

Την Παρασκευή 8 Αυγούστου και το Σάββατο 9 Αυγούστου θα παρουσιαστεί στις 21.00 στο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι, η Ελληνική μουσική παράσταση «Σε θέλω δίπλα μου».

Την Κυριακή 17 Αυγούστου το Παιδικό Θέατρο «Εικόνες», θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Σώστε τους ήρωες», στις 21.00, στο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι.

Τη Δευτέρα 18 Αυγούστου, τις 21.00, προγραμματίζεται μουσική παράσταση με τον Μπάμπη Τσέρτο και την Τετάρτη 20 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί παράσταση παραδοσιακού Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών του Γιώργου Αθανασίου, στις 21.00, στο Ανοιχτό Θέατρο Μπούρτζι.

 

 

 

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=