ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Σκόπελο επιστρέφει η ΔΙΕΒΑ

στη-σκόπελο-επιστρέφει-η-διεβα-410342

Από 5 έως 9 Αυγούστου θα διαρκέσουν οι αγώνες

Πλούσια εβδομάδα ιστιοπλοϊκών αγώνων αναμένεται από τις 5 έως τις 9 Αυγούστου στο νησί της Σκοπέλου όπου θα διεξαχθεί και φέτος η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου.

Αλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση αναμένουν οι λάτρεις και οι φίλοι των ιστιοπλοϊκών αγώνων η οποία θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Ανοικτής Θάλασσας σε συνεργασία με τον Ομιλο Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου.

Το πρόγραμμα είναι πλούσιο σε δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες. Την πρώτη ημέρα, τη Δευτέρα, αναμένεται ο επετειακός αγώνας για τα 10 χρόνια Ν.Ο. Ανοιχτής Θάλασσας θα διεξαχθεί στη θαλάσσια περιοχή Μαρμαράς-Σκόπελος. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα γίνει η άφιξη των σκαφών, ο ελλιμενισμός τους και οι επιθεωρήσεις.

Την Τετάρτη το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν κατασκευασμένες ιστιοδρομίες καθώς και η εκδήλωση για την υποδοχή των διαγωνιζομένων. Την Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ της θαλάσσιας περιοχής της Σκοπέλου και του Ελιος ενώ την Παρασκευή θα γίνουν αγώνες καταδίωξης και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομή κυπέλλων των διεξαχθεισών ιστιοδρομιών. Στη συνέχεια, τα πληρώματα θα διασκεδάσουν στο πάρτι προς τιμή των πληρωμάτων.

Τέλος, το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί αγώνας που θα ξεκινήσει από το Ελιος και θα τερματίσει στη Σκόπελο όπου το βράδυ θα γίνει η τελετή λήξης της διοργάνωσης καθώς και ένα πάρτι για τους συμμετέχοντες.

Μέχρι στιγμής, οι συμμετέχοντες ομάδες υπολογίζονται περίπου στις 15. Ο υπερασπιστής της περυσινής διοργάνωσης ΑΝΑΤΕΛΛΟΥΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα απονείμει το κύπελλο «Γιάννης Καρράς» στο νικητή της ΔΙΕΒΑ 2014.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου