Η Αλόννησος στα ταξιδιωτικά Βραβεία

Τελευταία ενημέρωση: 2014-07-20, 23:41:13
Η Αλόννησος στα ταξιδιωτικά Βραβεία

Βραβείο για τις γεύσεις και το φθηνό τρόπο ζωής διεκδικεί η Αλόννησος 

Στα πρώτα ταξιδιωτικά βραβεία της Travelplanet24 συμμετέχει η Αλόννησος σε δύο από τις 8 συνολικά κατηγορίες κατηγορίες, με στόχο την ανάδειξη της γαστρονομικής της αυθεντικότητας αλλά και για την αξία τιμών με τις υπηρεσίες που παρέχει, ώστε να επιβεβαιώσει το σύνθημά της «Λίγα να σκέφτεσαι πολλά να θυμάσαι» που αποτελούν το moto της διαφημιστικής της προσπάθειας. 

Συγκεκριμένα, η Τravelplanet24, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 3 μεγαλύτερα online ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα και στα 10μεγαλύτερα στην Ευρώπη, διοργανώνει φέτος το καλοκαίρι τα πρώτα ταξιδιωτικά βραβεία, υπό την μορφή διαγωνισμού για την ανάδειξη των ελληνικών νησιών.

Ο διαγωνισμός ονομάζεται «Η φάση είναι ελληνικό καλοκαίρι, TheAwardedition!» και διεξάγεται από 7 έως 21 Ιουλίου 2014 μέσα από μια πλατφόρμα ψηφοφορίας στο Facebook. Καθημερινά ο κόσμος μπορεί μέσα από 8 κατηγορίες να διαλέξει το αγαπημένο του νησί και να κερδίσει 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια ενώ στο τέλος θα μπει στην κλήρωση για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 500€.

Συνολικά συμμετέχουν 29 ελληνικά νησιά και θα αναδειχτούν οι καλύτεροι προορισμοί στις παρακάτω 8 κατηγορίες:

1. Αυθεντικές γεύσεις,

2. Καλύτερη Νυχτερινή ζωή,

3. Καλύτερο ηλιοβασίλεμα,

4. Καλύτερο νησί για κάμπινγκ,

5. Καλύτερη αμμώδη παραλία,

6. Valueformoney νησί,

7. Καλύτερο πανηγύρι,

8. Καλύτερο ανεξερεύνητο νησί.

Η κάθε κατηγορία θα εκπροσωπείται από έναν «ambassador» ο οποίος θα προωθεί τη συγκεκριμένη κατηγορία και τα νησιά - επιλογές μέσα από όλα τα κανάλια επικοινωνίας που διαθέτει, κυρίως από κοινωνικά δίκτυα και blogs.

Η Αλόννησος συμμετέχει στις κατηγορίες «valueformoney νησί» και «αυθεντικές γεύσεις» και συγκεκριμένα για το λευκό τόνο Αλοννήσου. Η κατηγορία valueformoney νησί στην οποία συμμετέχει η Αλόννησος εκπροσωπείται από το Βαγγέλη Δαβιτίδη, αρχισυντάκτη στο περιοδικό Υποβρύχιο και η κατηγορία καλύτερες αυθεντικές γεύσεις εκπροσωπείται από το Χρήστο Λούκα, blogger στο Ο,τι φας κι ό,τι πιεις.

 

 

 

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=