ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τίμησαν τη μητέρα και τον πατέρα το Σάββατο σε γιορτή σε εξωκκλήσι της Σκιάθου

τίμησαν-τη-μητέρα-και-τον-πατέρα-το-σάβ-438022

Με επιτυχία γιορτάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου η γιορτή της μητέρας και του πατέρα στον Αη Γιώργη της Σκιάθου

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 7 στον αύλειο χώρο του εξωκκλησιού από το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου με σκοπό να τιμηθούν και οι δύο ρόλοι των γονέων την ίδια ημέρα.

Ρεπορτάζ:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΙΑΣ

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου, κ. Παναγιώτα Διολέττα, απευθύνοντας χαιρετισμό, αναφερόμενη στην ιστορία της ημέρας της μητέρας. Στην ημέρα του πατέρα αναφέρθηκε ο καλεσμένος της εκδήλωσης, ο Σκιαθίτης συγγραφέας Γιώργος Σανιδάς, ο οποίος παρουσίασε το βιβλίο του «Αν ξυπνούσε ο κυρ-Αλέξανδρος», το οποίο εκδόθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τις εκδόσεις Κύμα.

Το ιδρυτικό μέλος και μέλος της θεατρικής ομάδας του συλλόγου, Ματούλα Χονδρονικολή, ερμήνευσε απόσπασμα που σχετίζεται με το ρόλο της μάνας από το βιβλίο του Σκιαθίτη συγγραφέα «Το Κάστρο της Ελευθερίας και ο Μπαρμπαρόσα» το οποίο εκδόθηκε και αυτό το φετινό Γενάρη από τις ίδιες εκδόσεις.

Η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Ζωή Προύσαλη, παρουσίασε το βιβλίο του Γιώργου Σανιδά «Ναυαγισμένοι Ερωτες», ερμήνευσε την καμάρα του Αη Γιώργη και αναφέρθηκε με εκτενείς λεπτομέρειες στη σκηνή «τα βαφτίσια» από το συγκεκριμένο βιβλίο που γίνονται στη συγκεκριμένη εκκλησία.

Με το πέρας της εκδήλωσης, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου συνεχάρησαν το Δ.Σ. για την όμορφη αυτή εμπειρία που τους χάρισε για όλα αυτά που βίωσαν στον πανέμορφο αύλειο χώρο του εξωκκλησιού ενώ προσφέρθηκαν και τοπικά γλυκίσματα και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου