ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκθεση ζωγραφικής στην Αλόννησο

εκθεση-ζωγραφικής-στην-αλόννησο-440692

Εγκαινιάζεται την ερχόμενη Πέμπτη

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 16 Ιουλίου και θα είναι ανοικτή από τις 11 έως τις 8 το βράδυ.

Η Chris Lock πέρασε στις Καλές Τέχνες, Κεραμεική και Εκπαίδευση στο πανεπιστήμιο του Λέϊστερ. Το 1984 τελείωσε το Μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Σάσσεξ. Καθώς απολαμβάνει την αμεσότητα της ψηφιακής φωτογραφίας, η επιλογή της είναι η ελαιογραφία.

Το έργο της Chris Lock μπορεί να βρεθεί σε Μουσεία Τέχνης και άλλες δημόσιες, ιδιωτικές και συνεταιριστικές συλλογές σε όλο τον κόσμο. Εχει κερδίσει πολλά σημαντικά βραβεία και τίτλους, όπως πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό του Glaxo «Εικόνες της Ημικρανίας».

Κατά τα τελευταία χρόνια είχε μονό αριθμό εκθέσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πιο πρόσφατη ήταν στη NorthWallGalleryστην Οξφόρδη.

Η Chris Lock ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά από το 2012 ζει μέρος του χρόνου στην Αλόννησο και δουλεύει σε συνεταιριστικές και ιδιωτικές αποστολές εργασίας σε διάφορες ιδιωτικές συλλογές.

Η Chris υποστηρίζει για τη δουλειά της «Κάποιες φορές είναι απλά καλό να γυρνάς και να συγκρίνεις τις περιφερειακές λεπτομέρειες της ζωής σε δύο περιοχές. Σε αυτή τη σειρά, αλλάζω τον κώδικα για τους βράχους, τη σκουριά, το τούβλο και τους τσιμεντένιους τοίχους.», εικόνες οι οποίες αποτελούν τη βάση της επερχόμενης έκθεσης αυτό το καλοκαίρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου