ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εκ νέου υποψήφιος ο Δήμαρχος Σκιάθου

εκ-νέου-υποψήφιος-ο-δήμαρχος-σκιάθου-487170

Η συμμετοχή της Δημοτικής Παράταξης της οποίας ηγείται ο νυν Δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αποφασίστηκε μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε προχθές. Επίσης αποφασίστηκε να κληθούν τα μέλη των άλλων συνδυασμών, που επιθυμούν να πάρουν μέρος σε αυτές τις εκλογές, προκειμένου να τους προταθεί να δημιουργήσουν όλοι μαζί έναν δυναμικό συνδυασμό, με επικεφαλής ένα πρόσωπο αποδεκτό από όλους.

Όπως εξηγεί στο σημείο αυτό ο κ. Πλωμαρίτης, ο οποίος θα είναι ουσιαστικά υποψήφιος για τέταρτη τετραετία, «υπηρετούμε το νησί και προτάσσουμε το κοινό καλό. Γι’ αυτό το λόγο, είμαι ανά πάσα στιγμή πρόθυμος να παραχωρήσω την θέση του επικεφαλής του συνδυασμού, σε περίπτωση κατά την οποία προταθεί κάποιο πρόσωπο κοινής αποδοχής, το οποίο θα μπορέσει να ενώσει ένα, δύο ή και τρεις συνδυασμούς μαζί».

Η συνάντηση των μελών της Δημοτικής Παράταξης «Σκιάθος-Εργα-Ανάπτυξη-Εμπιστοσύνη», πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του επικεφαλής του συνδυασμού και νυν Δημάρχου Σκιάθου κ. Νικολάου Κυρ. Πλωμαρίτη και η συμμετοχή στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014 αποφασίστηκε από κοινού, μετά από διαλογική συζήτηση.

Σε γραπτή ανακοίνωση που εκδόθηκε στο μεταξύ, επισημαίνεται ότι «ενωμένοι θα ξεπεράσουν οι κάτοικοι τα οποιαδήποτε προβλήματα που παρουσιάζονται στο νησί, ειδικά στις μέρες αυτές, λόγω οικονομικής κρίσης. Αποτέλεσμα αυτής της ομόνοιας και σύμπνοιας θα είναι η ευημερία και η ανάπτυξη».

Με βάση τα παραπάνω, ο κ. Πλωμαρίτης καλεί όλους τους κατοίκους του νησιού «να ενωθούν σε αυτές τις εκλογές και να «κατεβάσουν» έναν συνδυασμό με δυναμική πορεία για να συνεχιστεί ο αγώνας, ώστε να αποκτήσει η Σκιάθος όλα όσα της αξίζουν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου