ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στηρίζουν το Ορφανοτροφείο

στηρίζουν-το-ορφανοτροφείο-528095

Κάλεσμα αλληλεγγύης για τη στήριξη του Ορφανοτροφείου Βόλου απευθύνει προς κάθε κατεύθυνση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας, εκτός από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με όλους τους φορείς της Γλώσσας. Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, της εποχής και της προσφοράς που διέπουν αυτές τις ημέρες, τα μέλη του Συλλόγου προτρέπουν τους συντοπίτες τους αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο μέλος της κοινωνίας «ελάτε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα χαρίζοντας χαμόγελα στο Ορφανοτροφείο του Βόλου, προσφέροντας ρούχα και προϊόντα καθαριότητας, απαραίτητα για τη καλή διαβίωση των παιδιών εκεί».

Το Ορφανοτροφείο του Βόλου φιλοξενεί αυτή την στιγμή είκοσι τρία παιδιά, ηλικίας από 9 έως 18 ετών και στόχος της πρωτοβουλίας που αναπτύσσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας, είναι να συγκεντρωθούν είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και είδη καθαριότητας και υγιεινής. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας, καλούνται όσοι επιθυμούν να συνδράμουν την προσπάθεια «τα ρούχα και τα παπούτσια που θα προσφέρουν, να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση». Επίσης υπογραμμίζεται ότι: «υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε φόρμες και αθλητικά», ενώ παράλληλα δίνονται τα ακριβή μεγέθη, προκειμένου να καλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες των παιδιών.

Τα προϊόντα καθαριότητας και υγιεινής είναι απορρυπαντικά για τα τζάμια, απορρυπαντικά πατώματος, σακούλες απορριμμάτων γίγας, ταμπλέτες για τα κουνούπια, χλωρίνη, υγρό πιάτων, αλουμινόχαρτο, απορρυπαντικά ρούχων, μαλακτικό ρούχων, οινόπνευμα, σφουγγάρια για τα πιάτα, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, σαμπουάν – αφρόλουτρα, σκούπες, Vitex, ξυραφάκια και σφουγγάρια μπάνιου για προσωπική χρήση. Επίσης όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν και παιδικά παιχνίδια. Το σημείο συγκέντρωσης των παιχνιδιών είναι ηΚοινότητα Γλώσσας καθημερινά, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου