ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

Αναρτήθηκε ο διορθωμένος δασικός χάρτης της Μαγνησίας

αναρτήθηκε-ο-διορθωμένος-δασικός-χάρ-104189

Αναρτήθηκε ο τροποποιημένος δασικός χάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Η Διεύθυνση Δασών Μαγνησίας ανακοινώνει ότι ο δασικός χάρτης με τις διορθώσεις που έγιναν λόγω σφαλμάτων, βρίσκεται αναρτημένος στο διαδίκτυο (https://gis.ktimanet.gr/gis/forestsuspension).

Η Διεύθυνση Δασών καλεί τους ενδιαφερόμενους να λάβουν γνώση του περιεχομένου του και να υποβάλουν τις τυχόν αντιρρήσεις τους μέχρι 26 Απριλίου ημέρα Τρίτη και για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή μέχρι 16η Μαΐου ημέρα Δευτέρα.

Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του δασικού χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων παρέχονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ Μαγνησίας), με έδρα την Διεύθυνση Δασών Μαγνησίας, ταχ. διεύθυνση: Ξενοφώντος 1, 383 33 Βόλος, τηλ. επικοινωνίας: 2421039112, e-mail: [email protected].

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Σημείο Υποστήριξης τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 07:30 έως 15:30, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αντιρρήσεων, κατόπιν ραντεβού, σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου