ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

Σπουδαία εκδήλωση με βραβεύσεις από την εταιρεία RE/MAX ΔΟΜΗ

σπουδαία-εκδήλωση-με-βραβεύσεις-από-τ-135488

Θετικός ο απολογισμός για το 2021 – Το αποτύπωμα της κοινωνικής προσφοράς στην τοπική κοινωνία και οι μεγάλες οι προοπτικές για το 2022

Η εταιρεία RE/MAX ΔΟΜΗ πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη 16-2-22 την ετήσια εκδήλωσή της στο ξενοδοχείο PARK. Είχαν προηγηθεί στις 7-1-22 ο αγιασμός και η κοπή της βασιλόπιτας στα γραφεία της εταιρείας. Στο ξενοδοχείο PARK παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της REMAX, καθώς και όλη η διοικητική ομάδα της εταιρείας.

Στην αρχή της εκδήλωσης η εταιρεία τίμησε και βράβευσε τέσσερις προσκεκλημένους από τους εξής τομείς:

Από τον τομέα της υγείας, τον πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας Νικόλαο Χαυτούρα, από τον τομέα του εθελοντισμού τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και τον Βασίλη Ηλιόπουλο, από τον τομέα του πολιτισμού τον Κωνσταντίνο Σκριάπα, πρόεδρο του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και από τον τομέα τον συνεταιριστικό τον Ιωάννη Κίτσιο, πρόεδρο του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα».

Ολοι τιμήθηκαν για το μεγάλο κοινωνικό τους έργο στην πόλη του Βόλου και τη Μαγνησία.

Ο απολογισμός του έργου της εταιρείας για το 2021

Μιλώντας στην εκδήλωση για τον απολογισμό του έργου της εταιρείας για το 2021, ο Γιώργος Καραγιάννης τόνισε πως ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την εταιρεία και γενικότερα για το REAL ESTATE. Επίσης αναφέρθηκε αναλυτικά στο κοινωνικό έργο της εταιρείας, που έγινε το 2021, το οποίο ήταν σε εκκλησίες για τα συσσίτια αγάπης, σε ιδρύματα της πόλης, σε οικογένειες και άτομα που είχαν ανάγκη, στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, καθώς επίσης στη «Φλόγα» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατά τη διάρκεια του απολογισμού βραβεύτηκαν ο Κων/νος Σιάνος και ο Απόστολος Τσικουρόπουλος με ειδικό βραβείο, ως οι κορυφαίοι πωλητές της εταιρείας για τη δεκαετία 2011-2021, καθώς επίσης τρεις ομάδες πωλήσεων. Πρώτη ομάδα πωλήσεων για το 2021 αναδείχθηκε η ομάδα του Κωνσταντίνου Σιάνου, δεύτερη η ομάδα του Νικολάου Θεοδωρίδη και τρίτη η ομάδα του Απόστολου Τσικουρόπουλου

Πρώτος συνεργάτης σε πωλήσεις για το 2021 αναδείχθηκε ο Ιωάννης Ευσταθίου, δεύτερος ο Αναστάσιος Στάμος και τρίτος ο Αγγελος Σαλιλλάρης.

Επίσης βραβεύτηκαν ως καλύτεροι πωλητές του Γραφείου Σκιάθου ο Παναγιώτης Κόλλιας και ο Βασίλης Παππάς και τέλος ο Δήμος Χατζής ως ο καλύτερος συνεργάτης της ομάδας Σιάνου.

Οι στόχοι για το 2022

Στη συνέχεια της εκδήλωσης τέθηκαν οι στόχοι και οι προοπτικές της εταιρείας για το 2022. Οπως τόνισε ο κ. Καραγιάννης, ιδιαίτερη έμφαση η RE/MAX ΔΟΜΗ θα δώσει στο κοινωνικό της έργο.

Ειδικότερα για το 2022 θα δοθεί βοήθεια σε οικογένειες, που έχουν άμεση ανάγκη με προτεραιότητα από σπίτι σε σπίτι, σε εκκλησίες για συσσίτια αγάπης, σε Ιδρύματα Βόλου και Καναλίων και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.

Επίσης θα δοθεί βοήθεια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνικούς φορείς (Φλόγα-Γιατροί Χωρίς Σύνορα και Χαμόγελο του Παιδιού) με χρήματα.

Ηδη η RE/MAX βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, με τη Μητρόπολη και τις τοπικές εκκλησίες.

Στη συνέχεια η Διοίκηση της RE/MAXΔΟΜΗ μαζί με τους προσκεκλημένους και με όλους τους συνεργάτες της κατευθύνθηκαν στην ταβέρνα ΑΙΘΡΙΟΝ στου Τσαλαπάτα για φαγητό και διασκέδαση με ζωντανή μουσική.

Από τη βράβευση του προέδρου της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας Νίκου Χαυτούρα

Από τον τομέα του πολιτισμού η εταιρεία βράβευσε τον Κωνσταντίνο Σκριάπα, πρόεδρο του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

Βραβείο απονεμήθηκε και στον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Δήμητρα» Γιάννη Κίτσιο

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν και στελέχη της εταιρείας

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος, από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, ευχαριστεί για την τιμή, που του έγινε

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου