ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

Αναστέλλονται κατασκευές και ανακαινίσεις κτιρίων στη Μαγνησία

αναστέλλονται-κατασκευές-και-ανακαι-166873

Από τον Σύλλογο Κατασκευαστών Οικοδομών Ν. Μαγνησίας στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και της αναστολής λειτουργίας των Πολεοδομικών Υπηρεσιών συστήνεται:

  • Στις εισόδους των εργοταξίων και των γραφείων να υπάρχουν αντισηπτικά διαλύματα για χρήση από κάθε εισερχόμενο και εξερχόμενο
  • Να δίνονται ειδικές άδειες στους εργαζομένους που έχουν γριπώδη συμπτώματα ή ανήκουν στις ευάλωτες κατηγορίες, με πλήρεις αποδοχές και για όλες τις μέρες.
  • Να αποθαρρύνεται μη ουσιώδεις επαφές με πελάτες π.χ. Κτηματολόγια, Αυθαίρετα, Δηλώσεις τετραγωνικών, Ερωτήσεις κλπ.. Αυτές να γίνονται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, άλλωστε για όλα αυτά δόθηκαν άνετες χρονικές παρατάσεις.

Επιπλέον, από τον Σύλλογο ανακοινώθηκε ότι αναστέλλονται κατασκευές και ανακαινίσεις κυρίως στα τουριστικά καταλύματα, ότι επικρατούν αντικρουόμενες τάσεις στη ζήτηση διαμερισμάτων και τέλος ότι δημιουργούνται σκέψεις αναστολής νέων ανεγέρσεων και αντιπαροχών, μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου