ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

Ενεργοποιήθηκε εκ νέου η πλατφόρμα του «Εξοικονομώ» της Θεσσαλίας

ενεργοποιήθηκε-εκ-νέου-η-πλατφόρμα-το-72731

Ενεργοποιείται εκ νέου σήμερα Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι η ηλεκτρονική πλατφόρμα υπαγωγής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» της Θεσσαλίας, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι έχουν εγγραφεί στο σύστημα αλλά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής αίτησης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες και αφού οριστικοποιήθηκαν 12.338 αιτήσεις, εξαντλήθηκαν τα 120,7 εκατ. ευρώ που μέχρι τότε διέθετε το Ταμείο Άμεσης Ενίσχυσης.

Στη συνέχεια πρωτοκολλήθηκαν περίπου 3.500 επιλαχούσες αιτήσεις ενώ περί των 8.000 χρηστών έχουν ξεκινήσει αλλά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής αίτησης.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, με τον διπλασιασμό των πόρων του προγράμματος, που ανακοινώθηκε χθες, θα καλυφθούν οι αιτήσεις όλων αυτών των επιλαχόντων.

Η ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αφορά, προφανώς, τις Περιφέρειες Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας, για τις οποίες γίνονταν δεκτές αιτήσεις υπαγωγής αυτή την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, στις 8:00 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου